Mondial 125KT vs YBR125

metemen' Alıntı:
ARKADAŞLAR

ben 125 kt çıktıktan hemen sonra satın almış ve 1 ay öncesi kadarda 14 ay kullanmış biri olarak şunları söyleyebilirim

2-abuk subuk kullanmadıkça herhangi bir arıza asla vermez
3-motor iyi açılmışsa 90 zorlansan 100 yapar

7-eğer motor bloğu ve orta mil bağlantılarındaki lastik tarzı tamponlar eskimiş ve yıpranmışsa acayip vibrasyon yapar hatta ayaklarınızın ve kıçınızın ağrısından ağlarsınız
8-arka bagaş demirinin et kalınlığı ince olduğu için aşırı yük veya çukurlarda mutlaka kırılırma yapıyor

13-düzenli temizlik yapılmazsa metal aksam paslanması görülür

aklıma gelenler bunlar şimdilik

özellikle fssağlama.farkı kullanan kendi ağzıyla sölüyor.
2-ybryi abuk sabuk kullansanda sorun çıkarmaz
3-90 a 100 değil 110 a 120 yapar
7- hiçbir türlü titreşim yapmaz
8-hiçbitarafı kıralılan ybr görmedim
13-aynı şekilde paslanan da....
bunları anlıyacağını sanmıyorum ama işte biz görevimizi yapalım.YAMAHAyla kalite farkı yok diosun ya HELAL OLSUN...

tüm arkadaşlara

daha önceki yazmış olduğum 125 kt nin sorunları tamamen spesifik sorunlardır motorunuza gerekli ilgi ve lakayı gösterirseniz bunların hepsi rahatça çözülür

ayrıca ybr ve 125kt sınıf oalarak ta farklı motorlardır

kulaanım olarakta yakıt olarakta farklıdır tek ortak noktaları 125 cc olmalarıdır

bu nedenle bu tip bir sorgulama yanlıştır sürücü sadece tarzını belirleyip ona göre motor seçmeli ve seçtiği tarzdaki motorlar arasında karşılaştırma yapmalıdır

şahsi kanaatim budur

saygılar

bende çinlilere karşıyım ama 125 kt çinlide olsa çinlilerden gerçekten sıyrılan bir motor ayrıca karbüratörünün japon malı olduğunu gördüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar