motorumun statörünü değiştirmek için usta ararken 1 haftadır çalıştırmayı denemediğim motorumu ayak pedalıyla çalıştırmaya çalıştım ve şaşırtıcı çalıştı....

şimdi elektrik aksamını bir kenera bıraktım ve kaportaya geçiyorum ama bir sorun olduğu kesin neden olabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:38 ----------
ürün parçalarını mondialmotor com adresinden uygun bulduğumu sanıyorum parçalar kendi sitesine göre oldukca ucuz ve kredi kartı kullanılabiliyor reklam olmaz sanırım bilgilendirme amaçlı olduğu içi aldığım parçalar...
gidon muhafaza
oturak altı paneller
yan paneller
kilometre tablası
sinyal paneli
alt maşribiye
sele kilidi ve arka kerenaj kapak
koltuk altı panel (bunu sökerken kırdım)
gösterge camı(düştü malesef bu tamirat sırasında ve kırıldı aslında sararmıştıda oldukca)kağıt filtre belkide bu yüzden çalışmadı hava almıyordu neredeyse bu önemli arekadaşlar karbüratöre giden havayı süzüyor bu şu an filtresiz çalıştı belkide sorun buydu hava alamadı garibim.
ön pael dekor kapağı bu küçücük hilal şeklinde bir dekor kapağı burdaki servis bu küçük parçaya 10 lira dedi aklına sağlık ne diyeyim.
arka çamurluk komple
şu an bir fiyat istedim ama tahminimce tutacak fiyat 150 yi geçmeyecektir. sonrasındaki fotosunu koyacağım...tabi birde sanayiye bir götürecem ve komple çekap yaptıracam yağı tuzu ve extra içinde 50 tl ayırdım dersek diyeceğim yine 300 lirayı bulacak ama en azından yeniye yakın bir parça olacak

))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------
normalde ben hayatımda şu an 33 yaşındayım ilk defa motor aldım ve bu hakkımı mondial dan yana kullandım.ama ilk ve sondur eğer alacak arkadaşlar varsa kesinlikle ve kesinlikle bu tür motorları tavsiye etmiyorum.tavsiye edeceğim motorlar yamaha kymco ben ikisinide kullanmadım ama kullanan arkadaşlara bakıyorum kimi 40.000 kimi 70.000 de halen büyük bir sorun yaşamadığını söylüyorlar ve motorları gıcır gıcır benim motor daha 7000 de ama dökülüyor her yeri plastik klipsli kopunca kaporta göcüyor ve komple motoru göktüm inanmazsınız hiç anahtar kullanmadım tornavida ve pense yani anlayacağınız bir tornavida ile sökebileğiniz bir cihaz almayın.......buda size bir kullanıcı tavsiyesi....ben motorumu 2150 ye aldım şu an 500 edermi bilmiyorum akıllı olun....