Mondial Mondial 125 MX - Grumble

Benzin depolarımız dolu sıkıntı yok 2 motorda da :cherry: Katlanır ayaklığı yapıcam rialliden uygun bişey buldum katlanır ayaklık yapmaya.
http://www.rialli.com/urunler/motosiklet-yedek-parca/47_zincir-muhafazasi-ve-aksami/4340__rialli-basamak-space-arka-sag-sol-ms793/

Kafaya koydun yani :mrgreen:

Ben hala çamurluk düşünüyorum :)

Bizim ayaklıkları söküp o boş delikten direkt sabitlersek olur gibi geliyor :) Tabi ayaklığı biraz kırpmak gerekir :mrgreen:

Sen arka çamurluğu ne yaptın plakasız takılıyodun bi aralar ?

Lastik o kadar ince ki bisikletten bile kötü gözüküyo arkası. Ayrıca kuyruk ta çok alçak. Görüntü kirliliği oluyodu eski düzendeyim.
Bi kaç ufak değişiklik yaptım video ve foto çekmeyi düşünüyorum :)
D0eA5.jpg

Biraz konuyu okudum hep 2 kişi yazıyor diye dert yanmışsınız bir el atayim dedim bende :pl:

mengu ön taraftaki ayaklıklarımı katlanır yapmayı düşünüyordun?
Viper 17 egzoz farklı olmuş boğaz orjinalden mi yanıktı sonra senin marifetin mi?

Çok çıkıyomu bu egzozun sesi ? telefon kamerasından başka kameran yoksa bi ara sonpol'ün gopro'suyla çekip dinletsen egzoz sesini :)

Biraz konuyu okudum hep 2 kişi yazıyor diye dert yanmışsınız bir el atayim dedim bende :pl:

Viper 17 egzoz farklı olmuş boğaz orjinalden mi yanıktı sonra senin marifetin mi?
Ön taraftakiler evet, motor devrilince ayaklıklar yamulmasın diye :mrgreen: biraz offroad takılıyorum da.

Komple boğazdan egzoz yapıldı. İlk başta kromdu fakat sıcaktan bu hale geldi :)

Çok çıkıyomu bu egzozun sesi ? telefon kamerasından başka kameran yoksa bi ara sonpol'ün gopro'suyla çekip dinletsen egzoz sesini :)

Kamera var çekerim bi ara. Egzoz tam açık egzoz değil. Çok tatlı sesi var :) Ayrıca telefonum çift mikrofonlu :p

Akşamları otobana çıkıp yarışıyosun galiba, o egzoz nasıl yanmış öyle :cherry: sararmasını anlarım da siyaha nasıl dönüyo ya.

Olur mu olur adminlerin işi gücü yok böyle şeylerle uğraşıyor.Millet saçma sapan konular açıyor. 500 tane ybr mi cbf mi tvs mi konusu var hiçbirini silmezler ilgilenmezler sohbet etmişiniz diye banlarlar.Farklı bir durum sitenin durumu.

:) :) Canlandırak dostum.Millet sanıyor bilgi paylaşımı konularına sadece o marka ve model motoru olanlar yazıyor diye.Kimse kimsenin konusuna yazmıyor o yüzden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar