Senin motorları kovalayan köpeklerle ilgili bi anın var mı ? yoksa ben anlatıcam.
Ybr ile yanyana iken kovaladılar, bizde kaçtık :mrgreen: Fazla büyük bişey olmadı ama çok kalabalıklardı tırstık
Dinliyorum
Senin motorları kovalayan köpeklerle ilgili bi anın var mı ? yoksa ben anlatıcam.
Bizim burda subaşı diye bi köy var köye son 2 keredir gidişimde aynı yerden köpek çıkıp tarladan tüm gücüyle üzerime koşuyo bi gün yakalayacak beni sonunda :cherry: hyena'ya yandan patlatırsa kesin uçurur beni :mrgreen:
[YT]Nrz3CzHwGPM[/YT]
Aynı şu videodaki adamlar gibi köpekle kucak kucağa oluruz heralde :queen:
2 motorla da geçtim ordan, ilkinde mx'i kovaladı bi dahaki gidişimde hyena'yla gittim onu da kovaladı işin garibi bu itler sanki motoru kovalamak değil de devirmek derdinde gibi. Çünkü ıskalayınca kovalamıyo daha :mrgreen:Ahahaha :mrgreen: Hyenaya çarparsa hiç şansın yokEgzozunu beğenmemiş olabilir
![]()
2 motorla da geçtim ordan, ilkinde mx'i kovaladı bi dahaki gidişimde hyena'yla gittim onu da kovaladı işin garibi bu itler sanki motoru kovalamak değil de devirmek derdinde gibi. Çünkü ıskalayınca kovalamıyo daha :mrgreen:
Mümkün ya :mrgreen: neyse viper saat baya geç oldu mt'de bişey yok youtube'a falan takılıyorum senin de okulun vardır hadi iyi geceler sana![]()
Yavrum benim :cherry: çok şekil olmuş motor, 150'lik silindir de iyi kafan rahat eder motor iyi çekiyo öyle çünkü. Yalnız motorun ön taraftan hafif apaçiye kaçmış :cherry: Motora yatıp 130 görmeye niyetin var galiba.
1 haftadır yazmıyodum buraya, italyaya gitmiştimorda da boş durmadım ben de go-pro'landım yakında en aksiyonlu videoları benden de bekleyebilirsiniz
![]()
Motorun önü sallanıyosa lastikleri değiştirsen baya fark eder, orjinalinden birazcık daha kaliteli bi lastik bile fark ediyo. Motorun önünü indirme nasıl oluyo ? amortisör borusunu kesip içine diş mi açıyolar ?
merhaba arkadaşlar, ben bu motor ve mondial mg 150 king arasında kaldım. 150 king son hızı ıyı gıbı duruyo bu motorsa hızlanmada ıyı gıbı. karsılastırmada boyle bı sonuc cıkardım sıtede tabı cok da anlamam motordanbu motorun tıpı kıng'e gore cok daha hosuma gıttı fakat 120 bayır asagı falan yazmıs mengu arkadasımız tabı 2300km'dekı zamanlarıymıs dahasını okuyamadım su an ayakta uyuyorum :mrgreen: bu motorun en son halıyle son hızı kaç ve 0-100'e kac sn'yede cıkıyor ? 0-100 cok onemlı degıl fakat son hızını zorlayıp yapılan ve bayır asagı gorulen olarak ıstıyorum. bunları yazabılırsenız cok sevnırım
bu arada viper arkadasım motora performans egzozu ve fıltresı eklemıssın bunların cok etkısı olur performansa, eger yazabılırsen modıfıyeden oncekı hızını ıstıyorum.. he bi de 150mg king mi yoksa bu mu ? bunun da yorumunu yapabılcek bırı varsa cok sevnırım
sımdıden tesekkurler iyi geceler herkese ben yattım
*gelıcek yorumlar bu motor ve 150mg king arasındaki seçimimi çok etkilicek. bunu dıkkate alarak yapmanızı ıstıyorum
*