bu motoru geçen yolda gördüm çok sessiz gidiyor bu demek oluyorki titreşimsiz:cat:
aynı dirift gibi
125MX'de titreşim yok ama düşük devirlerde yok. 7 bin devirden sonra deli gibi titriyor. Hatta yüksek hızlarda gidon ve ayaklıklarda hyena 100 cub'umdan daha çok titreşim var ama, cub'daki motorun titreşim yüzünden kendini parçalarmışcasına çıkardığı mekanik sesler bunda yok. Titreşim motorun işlevselliğini bozmadığı sürece şikayetim yok. Orjinal aynaları yüksek devirlerde arkada hiçbirşey göstermiyordu, köylü tipi ayna takımıyla sorunu çözdüm.
Bu arada motorun orjinal farını ellemeden ön far kafasının altına bir tane de cub motor farı yerleştirip içine de xenon koymayı düşünüyorum. Çevre yolunda xenon'u yakıcam, şehiriçinde normal farı. Ayrıca sol elcikte selektör var. Orjinal farlar idare eder ama hyena'nın halojen ampüllü projektör farına alıştıktan sonra 125MX'in farı çok dandik geliyor.
125MH Drift yerine, 125MX almamın nedeni, daha ciddi görüntüsü, gidon kilidinin kontaktan olması, jiklenin elden olması, selektör yapılabilmesi, ateşleme kesme düğmesi olması. selesinin kocaman ve yumuşacık olması. Orjinal lastiklerinin CST marka olmaması. Motorda CBF 150 şasesi olma ihtimali, ön takımın CBF 150'ye çok benzemesi. Ve ayrıca fiyatı, 2250tl.