bana 2 bucuk mılyara kadar uzun yol yapabılcegm buna benzer bı motor tavsıye edeblrmsnz
Bugün Grumble'ımı teslim aldım, 210km yol yaptım bence fiyatına göre harika bi motor, 8 bin devirde 90km hız yapıyor fazlasıyla yeterli, rodaj bitince devamlı 90 gidilebilir. Egzoz sesi Yamaha YBR'ye çok benziyor, balansörlü motoru var, orjinal lastiklerinin yol tutuşu çok güzel, frenler güzel. Titreşim düşük devirlerde hiç yok ama 7 bin deviri geçince aynalardan hiç bişey görünmüyor. 250 lira peşin 2000 lira 12 taksit toplam 2250tl şeklinde satın aldım.
Bu motoru alacakların lastik masrafı da olmayacak çünkü lastikleri çok güzel yol tutuyor. Dişleri azaldıktan sonra 2.75/18 90/90-18 tubeless lastik takımı takabilirsiniz.
2 gün sonra motora arka çamurluktan girişip baya bi sökücem o zaman öğrenirim sanırım.Şu yan kapakları sökmeyi öğrensek de azık kurcalasak motoru![]()
2 gün sonra motora arka çamurluktan girişip baya bi sökücem o zaman öğrenirim sanırım.
Maksat 1000 bakimi yapmak motorun sagini solunu kontol etmek, bu motorda hersey guzel gorunuyor degistirmek istedigim pek bisey yok.Hayırdır hocam güzel planlar var sanırım
1000 km ye gelince ben hafif tatlı ses veren egzoz ve açık hava filtresi düşünüyorum, hyena x de hava filtresi kullanıyordunuz sanırım, önerirmisiniz ?Maksat 1000 bakimi yapmak motorun sagini solunu kontol etmek, bu motorda hersey guzel gorunuyor degistirmek istedigim pek bisey yok.