Kontak açıkken soketleri takıp çıkarıp neyin neye ait olduğunu bulmaya çalışın.
En mantıklısı o sanırım.
Biraz foto koyalım renklensin sayfa
Kontak açıkken soketleri takıp çıkarıp neyin neye ait olduğunu bulmaya çalışın.
Amortisörler gittiği kadar gitsin, ben ön takıma el sürmem doğrusu. Bi dokununca sonu gelmiyo tamiratların.En mantıklısı o sanırım.Amortisör işini nasıl yapcaz kalın yağ mı koysak ki.
Biraz foto koyalım renklensin sayfa![]()
Amortisörler gittiği kadar gitsin, ben ön takıma el sürmem doğrusu. Bi dokununca sonu gelmiyo tamiratların.
Foto koyarım belki biraz ama evden bi çıkınca motordan neredeyse hiç inmediğim için fotoğraf çekemiyorum, bi de üşeniyorum öyle detaylı uğraşmaya. Mesela 150 Xtreme-max konusu var forumda en çok resim paylaşılan konu oldu valla, hiç beklemezdim ocak ayında çıkan bi motorun bu kadar alıcısı olacağını.
Belki daha çok kişide vardır da sesleri çıkmıyodur. 100mfh cub, 125uag mg motorları olan da çok vardır ama kimseden ses yok. Galiba bazı motorların forumda popülerleşme konusunda şansı baya kapalı.Forumda mx ikimizde var sanırım sadece![]()
Belki daha çok kişide vardır da sesleri çıkmıyodur. 100mfh cub, 125uag mg motorları olan da çok vardır ama kimseden ses yok. Galiba bazı motorların forumda popülerleşme konusunda şansı baya kapalı.
Şu yan kapakların kilidini hiç kilitleyemiyorum, motoru aldığımda kilitliydi bi kere açtım bi daha kapayamadım. Bu kilidin mantığı nedir acaba nası kilitleyicem ?
Pek anlamadım ama. birde benim sağ kapak çok kasıyo, kıl payı depodaki çentik oturuyo.
Haaa şimdi anladım gibi.Aynen öyle ama anahtarı kilitlediğiniz zaman güzel oturuyor. İlk kuyruğu sonra anahtarı sona depoyu oturtuyoruz.
Haaa şimdi anladım gibi.
İstiyo inşallah o kuvvet yüzünden o tırnak elimizde kalmaz birgün.Biraz kuvvet istiyo ama depodaki tırnak![]()
İstiyo inşallah o kuvvet yüzünden o tırnak elimizde kalmaz birgün.
Lastik takımı para değil ya eskiyen kapak lastiği olsun.Lastiği eskiyo biraz![]()
Lastik takımı para değil ya eskiyen kapak lastiği olsun.
Şunları demiyomusunuz ?Kolay kolay bişey olcağını sanmıyorum kapağaDediğiniz gibi lastik takımı ucuz da azcık kaliteli olsa
![]()
Benim hyenada bu tarz lastiklerden sürüyle vardı ama nasıl takmışlarsa sökülmüyo sökmek için parçalıyosun anca, mesela benzin deposunda vardı, arka çamurlukta vardı ama artık yok çünkü kopardım :cherry:Evet bunlar, çok dayanıksız hemen parçalanıyor.
Benim hyenada bu tarz lastiklerden sürüyle vardı ama nasıl takmışlarsa sökülmüyo sökmek için parçalıyosun anca, mesela benzin deposunda vardı, arka çamurlukta vardı ama artık yok çünkü kopardım :cherry:
Az plastik olunca daha da kalitesiz plastik kullanıyolar. Hyena'ların hepsinin sağ yan kapağı ön civata yerinden çatlayıp parçalanıyo mesela. Benim motorun bayiden eve getirirken oldu mesela, eve bi geldim yan kapak çatlak ve parçası eksik. O kadarı da aklıma gelmezdi yani, 2000 lira altı çinli motorlar cidden çöp. Zaten vergisiz fatura fiyatı 1000 lira olan motordan ne beklemek gerekir ki.Azıcık akıllı olsalar daha az plastik koysalar şu çinlilere daha uzun ömürlü olcaklar![]()