mondial 125 mt bagaj

arkadaşlar bu gün bi bakkalın önünde ayaklıkta dururken mondail 125 mt birden düştü ve arka bagaj gitti ben ne yapacam şimdi bagaj yapışır gibi ama siz ne önerirsiniz

fotografını koysaydın yardımcı olurduk..şimdi görmedıgımız için bişey söyleyemeyiz.

vay be

ya arkadaşlar benim açtığım topiklere kimse cevap yazmıyor neden ? olmuyor böyle

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşım bende Haojin 125T var kutunun bağlantı yerleri koptu ve düştü kutu parçalandı yapman gereken düzhün bir 502 yapıştırıcı bir paket karbonat. Kırılan yere az birşey japon damla damla sonra onun üzerine karbonatı dök. Sonra eline bir zımpara zımparala yani arabalara atılan macun gibi oluyo plastiğin macunuda bu. Sonra spreyle boya.

1957chevrolet' Alıntı:
ya arkadaşlar benim açtığım topiklere kimse cevap yazmıyor neden ? olmuyor böyle
kendini öyle mi hissediyorsun yazdığın yazılara biraz dikkat :farao:

Moderatör tarafında düzenlendi:
emre1159' Alıntı:
Arkadaşım bende Haojin 125T var kutunun bağlantı yerleri koptu ve düştü kutu parçalandı yapman gereken düzhün bir 502 yapıştırıcı bir paket karbonat. Kırılan yere az birşey japon damla damla sonra onun üzerine karbonatı dök. Sonra eline bir zımpara zımparala yani arabalara atılan macun gibi oluyo plastiğin macunuda bu. Sonra spreyle boya.
fikir orjinal valla .. hoşuma gitti. lazım oldu ğunda kullanırım yani .. böle fikirleri olanlar paylaş sın abi işte ne güzel..bbrr üstadın dediği (yani yunus' un) gibi gelin tanış olalım işi kolaylaştıralım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar