Mondial 125 Mh Drift Nasıl ?

Öncelikle ; Selamın Aleyküm Kolay Gelsin Arkadaşlar
Daha Öncede Konu Ne Açmıştım Şimdi Kararımı Değiştirdim Bazı Arkadaşlarım Nedeniyle Ve Bende O Markanın Daha İyi Olduğuna Karar Verdim
Şimdi Mondial 125 Mh Özelliklerini Bilmeyenler İçin Yazacağım ;
Teknik Özellikler :
1. Motor : Tek Silindir, Dört Zamanlı
2. Silindir Hacmi (cm³) : 135
3. Silindir Çapı ve Strok (mm) : 56.50x53.80
4. Sıkıştırma Oranı : 9.8 ± 0.1 : 1
5. Max. Tork : 10.5 Nm at 7500 min
6. Max. Güç : 9.5 kw at 9000 min
7. Max. Hız (km/h) : 110
8. Rölanti : 1400±100 min
9. Şanzıman : Manuel / 5 vites
10. İlk Vites Oranı : 3.083
11. Son Vites Oranı : 1.000
12. Çalıştırma Metodu : Elden ve Ayaktan Marşlı
13. Soğutma Tipi : Hava Soğutma
14. Yağlama Tipi : Yağ Pompası
15. Ateşleme Tipi : CDI
16. Debriyaj Tipi : Islak Tip / Çoklu Plaka
17. Fren Tipi (Ön/Arka) : Disk / Kampana
18. Frenleme Metodu (Ön/Arka) : El ile / Ayak ile
19. Lastik (Ön/Arka) : 3.00-18 / 90/90-18
20. Yakıt Tankı Kapasitesi (L) : 16.5±0.3
21. Ağırlık (Kg) : 129
22. Max Yükleme Kapasitesi (Kg) : 161
23. Boyutlar U-G-Y (mm) : 1980 x 710 x 1050
24. Dingil Mesafesi (mm) : 1270
arkadaşlar şimdi size şunu sölemek istiyorum vay o markayı al vay bu markayı al gibi şeyler demenizi istemiyorum. sadece sizden bi tavsiye almak istiyorum motor iyimi çekici güzelmi nasıl sizce resim de koydum bakarsınız arkadaşlar
lqjsq.jpg
[/url][/IMG]
lqjuy.jpg
[/url][/IMG]
lqjwx.png
[/url][/IMG]

Niye yasakmis yav fiyati 2818 bazi yerlerde kis indirimi var 2630a veriyo ne var bunda :D

gardeşim motorun güzel ama driftler fabrika çıkışı iyi değil ama çok güzel motor

şansına kalmış o kardeşim fabrika derken arkadaş tekerlerini ne diyo ya bakma ona çok iyi fabrika çıkışı sanki başka bi motor alınca sanki ferrari olcak :D
fabrika çıkışı iyi değil derken? konuyu az bi açarmısınız tam olarak anlamadım ben.

motor iyi ya bazılarına kötüsü geliyor fabrikadan hatalı

Son düzenleme:
abartçı arkadaşım sana şunu demek istiyorum bende o kadar bi tam üst düzeyde bi bilgim yok ama şunusizlerle paylaşmak istiyorum çevremde herkes MONDİAL tavsiye etti ama pahalı biraz fiyatı var o yüzzden ucuz kanuni kuba ne alım dedim ama gidince baktım mondial fiyatları indirimli bugün sorduğumda sana şunu diyom kuba kanuni geç onları onlardan önce Mondial gelir ama kullanıcısına göre değişir sanki onların debriajmış oymuş buymuş sanki onlar bozulmucak o da insan yapımı bu da düşün derim bunu hem sana şunu diyim çin malı diyolarya medyayı iyi takip et derim sana 1 aydır medyayla iç içe dış dışayım bu yüzden şunları öğrendim ki kanuni ve kubada çin malı bulunmuş ve tam olarak dayanıklı değil sende dersinki sanki onda yokmu vardır ondada vardır ama şansına kalmış arkadaşım sana kötü gelir bana iyisi gelir ona iyisi gelir bi başkasına kötü gelir yani diceğim o ki kişiden kişiye değişir sen öyle diyn ama dışarıya bi çıkta bak derim saan kardeşim okuduysanız belki bi kaç şey öğrenmişinizdir inşallah saygılarımla sSsaMeT
motor iyi ama fabrika çıkışı driftler iy değil i debriyajları iyi ama belli bi süreden sonra kötü oluyor debriyajlı alacaksan kanuni iyidir ama drfit kötü motor değil çok iyi şehir motoru

titreşim bakımlarını zamanında yaprıtırırsan 0 eger acemi değilsen debriyajı felan hic bi şeyinde sıkıntı yasamazsın yakın bi arkadasımda var beraber yolculuk yapıyoruz 120 ye sabitleyip 1 saat yol yapıyor max 135 goruyor bildiğim kadarıyla 125lik sektorunde gerci 135 cc ama sektorunde zirvede yeni ybr değil eski ybr ile kıyaslarsam burda yuz kişi yorum yapcak ama yinede kıyaslayım cok az bi titreşimi var 110 dan sonra yeni ybr ile aynı nerdeyse ama motor gücü kim ne derse desin ikisininde 2012 modelini kulandım ybr nin yanlıs hatırlamıyorsam 2006 modelinide kulandım ybr ile kıyaslanmaz sollar geçer sağlamlık olarak motorunda sıkıntı yaşamazsın ama plastik kısımları çok dandik diyebilirim sana ve tavsiye vermemi istersen 2. el temizini al daha ucuza getirirsin yanlıs hatırlamıyosam ruhsat parasıydı su bu 400 lıra bosu bosuna bayılma sitelerde 2bin km kulanmış satanlar var garantisi devam ediyorsa al derim

kardeşim bende 0 alımda ilk ben kullanım diyorum ilk bi motorum olcak daha önce babamınkine ne bindim ama bu ayrı di duygu gerçekten kendi paramla ne bilim sıfır alınca duyguyu düşünemüyorum ondan sıfır alıyım diyorum ya ikinci el daha 2bin km kullanıp satanlarda var ihtiyaçlarından ne satanlar var ama sıfır ayrı bi duygu ya Allah Olmayanada Nasip Eder İnşallah Herkesin Tekeri Düz Basar İnşallah Kardeşim Saol dediklerin için senin bu demen bana biraz yardım etti ya valla gerçekten forumda sonunda düzgün konuşan varya oda yeter bana:) saten o plastikmi ne dediğin tarafları hepsinde öle ya dayanıklı ama deneme olan bi tane koymuşlar oraya ona adam vurdu ne ama öle şeyne değilya dayanıklı hani göstermek amaçlı söktü gösterdi hepsini almaya karar verdim güzel bi tasarım kızlarında gözlerini çekermi sizce ya :)
titreşim bakımlarını zamanında yaprıtırırsan 0 eger acemi değilsen debriyajı felan hic bi şeyinde sıkıntı yasamazsın yakın bi arkadasımda var beraber yolculuk yapıyoruz 120 ye sabitleyip 1 saat yol yapıyor max 135 goruyor bildiğim kadarıyla 125lik sektorunde gerci 135 cc ama sektorunde zirvede yeni ybr değil eski ybr ile kıyaslarsam burda yuz kişi yorum yapcak ama yinede kıyaslayım cok az bi titreşimi var 110 dan sonra yeni ybr ile aynı nerdeyse ama motor gücü kim ne derse desin ikisininde 2012 modelini kulandım ybr nin yanlıs hatırlamıyorsam 2006 modelinide kulandım ybr ile kıyaslanmaz sollar geçer sağlamlık olarak motorunda sıkıntı yaşamazsın ama plastik kısımları çok dandik diyebilirim sana ve tavsiye vermemi istersen 2. el temizini al daha ucuza getirirsin yanlıs hatırlamıyosam ruhsat parasıydı su bu 400 lıra bosu bosuna bayılma sitelerde 2bin km kulanmış satanlar var garantisi devam ediyorsa al derim

kızların hözünü dolduran makineler genelde 250 den başlıyo 600luk cezbediyo ama sektorunda guzel illa görsele çalışıyorsan aldığında arka lastığı değişdir derim biraz ince kalın yaparsan belki kızlar 250lik felan der orjinal jantıyla 110 a kadar sıkıntısız kalınlastırırsın ama 140 olsun sağlam gözüksün diyosan jantıda değiştirmen gerekiyor ve lastik boyutu genel anlamda konuşuyorum motorun cc sini büyük gösteriyo kızlarda işe yarar yani.. :) daha güçlü ve alibli motor ise 150 lik tvs ler var ama titreşim var ve 150lik makine.. şimdiden hayırlı olsun..

yokya görünüm saten güzel ya tekeride az da olsa kalın saten ya ondan yeter öle bile alır kızların gözünü :) saten giderken kız m. lisesinin önünden giderim okul onun ilerisinde ondan birisi bakar yazağırım :) demi
kızların hözünü dolduran makineler genelde 250 den başlıyo 600luk cezbediyo ama sektorunda guzel illa görsele çalışıyorsan aldığında arka lastığı değişdir derim biraz ince kalın yaparsan belki kızlar 250lik felan der orjinal jantıyla 110 a kadar sıkıntısız kalınlastırırsın ama 140 olsun sağlam gözüksün diyosan jantıda değiştirmen gerekiyor ve lastik boyutu genel anlamda konuşuyorum motorun cc sini büyük gösteriyo kızlarda işe yarar yani.. :) daha güçlü ve alibli motor ise 150 lik tvs ler var ama titreşim var ve 150lik makine.. şimdiden hayırlı olsun..

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Motor güzel bnm sana tavsiyem şu; an kırmızı rengini sürdü piyasaya mondial. onu bi gör ondan sonra renk konusunda kararını ver bizde hayırlı olsun diyelim :)

motosikletcilik ruhu bu mudur yav ? :) '' kızların gözünü alayım yeter ''

Drift'in konusu ne güne duruyor Motosiklet Modelleri'inde ? hiç mi görmedin? hiç mi onlarca sayfadan bırıne bakmadın arastırma yapmadın ? vay arkadas. helal olsun ne dıyım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar