Mondial 125 mh Drift Mi ? Kuba CG150 Mi ? Çok kararsız kaldım yardım edin

KUBA: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-ersoy-motorsikletten-2.el-temiz-kuba-132790473/detay

DRİFT: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-siyah-inci-ihtiyactan-satilik-100268135/detay

Çokkkkk kararsız kaldım arkadaşlar yardım edinnn lütfennnn :silent: :pr:

2013 yazanlardan al satarkende daha çabuk satarsın kmsi ne kadar düşükse o kadar iyi olur

Çıplak motorlara bakma koruma demirli top caseli lastikleride Michelinli felan olsun aksesuarlarrı güzelse biraz daha fazla para verebilirsin 2 ele o kadar para verilirmi deme güzel extraları varsa masrafında azalır

2013 yazanlardan al satarkende daha çabuk satarsın kmsi ne kadar düşükse o kadar iyi olur

Çıplak motorlara bakma koruma demirli top caseli lastikleride Michelinli felan olsun aksesuarlarrı güzelse biraz daha fazla para verebilirsin 2 ele o kadar para verilirmi deme güzel extraları varsa masrafında azalır

Yani kuba mı alayım ? drift te titreşim neredeyse yok muş.peki bu kuba da da öyle mi ? 2013 model olması mükemmel birşey o ayrı birşey.

Kuba özellikleri:Ağırlık Net 106 Kg

Ön Süspansiyon:Çift Teleskopik Çatal

Arka Süspansiyon:Helezonik Yay Çilt Amortisör

Ön Fren:Disk

Arka Fren:Kampana

Motor Tipi:Tek Silindir / 4 Zamanlı

Soğutma:Hava Soğutma

Kuba Xcg 150 12.1 Beygir.

Motor Balansörlü.Titreşim %2.

Mondial Mh 125 Drift:

Motor Beygiri:13.0

Silindir Hacmi:135

Soğutma Tipi:Hava Soğutma

Motor:Tek Silindir/4 Zamanlı

Ağırlık:129 Kg

Fren Tipi Ön Fren:Disk

Arka Fren:Kampana

Balansör Yok Ama Titreşim Az Çok Değil.

Süspansiyon Çift Amatisör.

Yani Arkadaşlar Ben Bu Araştırmalara Göre Kuba XCG 150 Almaya Karar Verdim.Yarın 2013 Model 3 Bin Km De Motor Mağzasından Kuba Almaya Gidiyorum.
Allah Herkese Gönlünüzce Versin,Tekeriniz Düz Bassın :)

xcg al bnde de var 150 lik 170 e kadar çıkıyor ama basma motoru açmak için

Siz bilmezsiniz, xcg 300 bile yapar :flower: Hatta hayabusa ile yarışır. Acaba kaç tane xcg gördünüz de xcg önerdiniz çok merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar