Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sonuç gayet iyi,4 viteste bile ivmelenmesi fark etti tabi,2 kişi 1 de açınca ön taraf hafifliyor,biraz zorlasan tekere gelecek...

Kardeşim driftlerde biraz subap sesi olur erken açtırmışşsın üst kapağı sökmeden sentil girmiyor çoğu usta ele ayarlıyor ben kendimde elle ayarlıyorum sorun olmadı 2013 model 65 binde

Motor neden cok benzin yakar benim motor bu aralar cok yakiyor sanki hava ayariyla alakasi olabilirmi ayar yapmistim karburotordemi sorun varmi bole bi sorunla karsilasan

İMAJ MOTORDAN MONDİAL MH DRİFT BAKIM KAMPANYASI
YAĞ
HAVA FİLTRESİ
BUJİ
ÖN DİŞLİ
ARKA DİŞLİ
ZİNCİR
ÖN FREN BALATASI
ARKA FREN BALATASI
GAZ TELİ
İŞÇİLİK DAHİL
120 LİRA

kalyoncu motorda var netten aldım

teşşekkür ederim kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

slm arkadaşlar yeni üye oldum sayfaya benim driftin blok kısmının sol tarafındaki statör kapağının oradan yağ sızıntısı var.yalnız fazla miktarda değil ama canını sıkıyor adamın.sorun neyden kaynaklanır.acil yardımcı olabilirmisiniz.

slm arkadaşlar yeni üye oldum sayfaya benim driftin blok kısmının sol tarafındaki statör kapağının oradan yağ sızıntısı var.yalnız fazla miktarda değil ama canını sıkıyor adamın.sorun neyden kaynaklanır.acil yardımcı olabilirmisiniz.

Sorun senin tırrek gibi motosiklet kullanmanda. Devir saati hepsinde geç okuyor. 6 bin devir gösterirken aslında 8-9 bin devirlerdesin. Çok basma erken vites yükselt. Blok üzülmesin, sen üzülme. Sesi dinle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar