ön dişliyi tutan iki civatandan biri kırıldı yarısı içerde kaldı bu nasıl çıkar fikri olan var mı yada başına gelen ?
Sağolasın civatayı sıkarken oldu da dişli bu durumdayken kolay çıkar mı diğer civatayı söktüm diyelim öbürü yarısı içerdegeçmiş olsun nasıl kırıldı ne yaparken civata ön dişlide kaldıysa keskiyle vurup çıkarmayı deneyin olmadı yeni dişli ve civata alın ugraşmaya değmez
Sağolasın civatayı sıkarken oldu da dişli bu durumdayken kolay çıkar mı diğer civatayı söktüm diyelim öbürü yarısı içerde
sağolun arkadaşlar yarın dişli alıp deneyim içim rahatladı basit bir şeymiş
her hangi bir motor tamircisine dişliyi götürüp içinde civatayı söktürebilirsin. "ters klavuz" ile sökmesi çok kolay olur. 5 lira verirsin işçilik parası yeter.
Benim Michelin Pilot Street'ler ömrünü tükettiği cırt cırt kaydığı için bugün Metzeler Me 22 siparişi verdim. Pilot streetleri kullandığım süre içinde memnundum. Daha ucuz olduğu için Metzeler Me 22 takım aldım 180 TL. Bakalım bunlar nasıl olacak.
me22 ler çok güzel bi lastik ama sanırım benımkilerde ömrü bitti acayip kayıyo dandik asfaltta
Sizinkiler ne kadar sürede ömrünü bitirdi acaba, benim Michelin Pilot Street'ler 1,5 sene oldu olmadı tükendi de![]()
Bugün tam gideceğim yere vardığımda , debriyaj manetini çekerken bir gariplik olduğunu hissettim. Çekme hissiyatı kayboldu , maneti en dibe getirdiğimde vites geçiyor fakat yarım cm bıraktığımda direk debriyajı bırakıyor. Manette yukarı çıkmıyor, yardım edebilecek var mı ?
Selamun aleykum arkaslar benim motor cok sık zincir gevsetiyo acaba bunun sebebi ne? Bu zincir gevşekligi icin alttaki somunlari sikmamiz yeterli mi baska ne yapmam lazim
selamınaleyküm aranıza yeni kattılıyorum mh drift kullanıcısı olarak motorda yaşadığım sorunları sızınle paylaşıp fikir sahibi olmak istedim öncelikle motorda devir yükseldiği zaman far ve park lambaları patlatıyo plaka lambasıda patlamış şimdi sıra göstergeye geldi oda pır pır ediyo zahten bu 9 volttan 15 volta kadar olan led farlar var ondan taktım şimdilik ona bi zararı yok ama git gide daha farklı sorunlar açıcak gibi sizce neden kaynaklanır kesin olarak oturduğum semtte motorsıkletten anlayan bi allahın kulu yok tamir konusunda o yuzden kendim yapmam gerek birde uzun yolda dip gaz gidince sürekli olarak hava filtresinin içi yağ doluyo servise sordum oda bişey olmaz yapar hava soğutmalı motorlarda dedi yardımlarınızı bekl:thumleft:
arkadaslar ben bu yaz mh drift alcam ama köyde kullancam yani sıkıntı verirmi cunku biraz kotu yollari var bi yardimci olsaniz
Motor 15 bine geldi arkadaslar sanki biraz cekisten dusme var motorda bu aralar 100 oluyor 100 den sonra zorlaniyor eskiden 110 direk goruyodu nerelere bakmam lazim ben diyorum siboplardan belkidir cevremde adamlar 130 140 yapanlar varmis bole duyunca deli oluyorum bu duruma yardiminizi bekliyorum

Kavalları yukarı çıkartmak istiyorum ama gidon da ki kısımlara sürtüyor yontsam bu sefer incelicek ve kırılmasından korkuyorum yayları komple söksem bu sefer yaşadığım ilin yolları bu kadar basık motor için kötü lütfen yardımm . . . :king: