yolla bi daha, mesaj yok bende
özel mesajlara bak 2 tane gönderdim
yolla bi daha, mesaj yok bende
hiç alan kullanan arkadaş yokmu bu motor hakknda bilgisi olan inceleyip görmüş olan ?r:
Zaten motor 110 da redline da gittiği için normal sen şuan kaç dişli kullanıyorsun motorda?
Arkadaşlar selamlar bu motor hakkında kafamda bi ton soru var bazılarını buraya yazsam cevap alabilir miyim kullanıcılarından? Hem kendim hem diğer yeni arkadaşlar faydalanır. Cevaplayandan Allah razı olsun şimdiden.
1)Drift ile uzun yola gidebilirmiyim gönül rahatlığı ile? (300-500km mesafe)
2)Bu motora fazla yakıyor diyen birkaç kişi gördüm. Güncel benzin fiyatları ile kaç kuruş yakıyor? 1 depo ile kaç km gidiyor?
3)Motosiklete yeni başlayacağım bakımı kaç km'de bir yapılır? Ne kadar fiyat tutar?
4)Drift'in bakımını biraz geciktirirsek bir problem çıkarır mı?
5)Ben artçı olarak bindim fazla titreşim hissetmedim(40-50 kilometre hızla gittik). 90-100 km hızda titreşimi nasıl?
6)Çin malı motosikletler için bir süre sonda dökülüyor diyorlar. Var mı böyle birşey?
7)Varsa sık çıkan bir arızası, kronik arızası yazar mısınız?
8)İkinci el almaktan çekiniyorum. Alınır mı? Nelere dikkat edilir?
9)Yedek parça fiyatları nasıl?
Öğrenciyim. Motosikleti şehir içi ve memleketime giderken kullanacağım. Artçı ile sık kullanacağım. Bütçem kısıtlı olduğu için çok araştırma yapıyorum. Cevaplayandan Allah razı olsun. İyi forumlar
Kimseler yokmu yav bugun bisey dikkatimi cekti motoru mars basinca sinyallere bir anlik elektirik geliyor neden yapar normalmidir
rüzgar önden geliyorsa hızını düşürmesi normal bu sadece sizin motora özgü değil, elektrik kaçağı olabilir sinyal mandalını ve sinyal kısmını kontrol et.