Mıchelın pilot street ön arka 270 lira montaj dahil fiyat çektiler iyi midir ?
250 + 20 lira montaj normal ideal piyasa fiyatı.
Mıchelın pilot street ön arka 270 lira montaj dahil fiyat çektiler iyi midir ?
Subap ayarını yaptın mı ? yoksa eski halinde mi böyle. Rölantide düzgün saymıyosa stop ediyorsa sorunun ilk olarak karbüratörde ikincil olarak da subap ayarında olduğu düşünülür.Arkadaslar gaz verince motor vuruntulu gibi calisiyo neden oluyor bu durum
Bujini sök bak üzeri beyaz kaplıysa zımparala sonra bujiyi buji başlığına yerleştir bujinin ucunu silindire değdir dışardan kontağı aç marş bas, güzel ateşliyosa geri yerine tak düzgün ateşlemiyosa buji tırnak aralığını biraz azalt, sıkıştırarak.Rolantide duzgunde bikerede aliyo 2 gun ellemeyim bikerede aliyo yani gaz verince yapiyo
Bujini sök bak üzeri beyaz kaplıysa zımparala sonra bujiyi buji başlığına yerleştir bujinin ucunu silindire değdir dışardan kontağı aç marş bas, güzel ateşliyosa geri yerine tak düzgün ateşlemiyosa buji tırnak aralığını biraz azalt, sıkıştırarak.
2000 bakımına gideceğim arkadaşlar yağ olarak hangi marka önerirsiniz kendim istediğim yağı vereceğim servise
Dışkapıda Kuba motor bayinin önünden aşağı indin mi solunda her motora bakan bi motorcu var bi kere ön jant rulmanlarımı değiştirttim çok aklı başında ve dürüst birine benziyo. Normalde motoru ustaya pek götürmem motoru şanzımana kadar dağıttım kendim topladım ama ön jant rulmanlarını değiştirmeye üşendim o gün. Senin için Google Earth'ten görüntü alıp ustanın yerini işaretledim.beyler ankarada usta önerebilirmisiniz
Dışkapıda Kuba motor bayinin önünden aşağı indin mi solunda her motora bakan bi motorcu var bi kere ön jant rulmanlarımı değiştirttim çok aklı başında ve dürüst birine benziyo. Normalde motoru ustaya pek götürmem motoru şanzımana kadar dağıttım kendim topladım ama ön jant rulmanlarını değiştirmeye üşendim o gün. Senin için Google Earth'ten görüntü alıp ustanın yerini işaretledim.
http://img243.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-32174/loc345/833306609_motorcu_122_345lo.JPG
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
http://img243.imagevenue.com/img.php?image=833306609_motorcu_122_345lo.JPG
Şurdan bak foruma atınca görülmüyo foto
Ön freni sıkıp ağırlığı öne bindirdiğimde çatır çutur sesler geliyodu, söktüğümüzde de rulmanların dağılmak üzere olduğunu gördük. Kafa sallaması biraz azaldı ama hâla çok sıkı diyemem amortisör yağının değişmesi lazım sanırım. Furş takımında sorun varsa kafa sallama değil gidonda ileri geri oynama yapar, durduğun yerde freni sıkıp motoru ileri geri çekiştirirsen görürsün furş takımında boşluk varsa. Ön kafanın sallaması motorun virajını hiç etkilemiyo virajda çok deli yatarım, tabi gidonu sıkı tutucan ip gibi gitmiyo.Ön tekerlekte ki rulmanlari değiştirmeniz neden sorabilirmiyim benimde bir sıkıntım varda direksiyonu bıraktığımda kafa sallıyor gıdon ya furş takımı değişecek yada tekerlek rulmanlari muhtemelen.
Ön freni sıkıp ağırlığı öne bindirdiğimde çatır çutur sesler geliyodu, söktüğümüzde de rulmanların dağılmak üzere olduğunu gördük. Kafa sallaması biraz azaldı ama hâla çok sıkı diyemem amortisör yağının değişmesi lazım sanırım. Furş takımında sorun varsa kafa sallama değil gidonda ileri geri oynama yapar, durduğun yerde freni sıkıp motoru ileri geri çekiştirirsen görürsün furş takımında boşluk varsa. Ön kafanın sallaması motorun virajını hiç etkilemiyo virajda çok deli yatarım, tabi gidonu sıkı tutucan ip gibi gitmiyo.
Benim motor hiç bi koşulda sağa sola çekmiyo. Sadece 50 km altı hızda gidonu bırakırsam sallar hatta gidonu tutmamakta ısrar ederseniz motoru devirmeye kadar gidecek gibi görünüyo o sallama. Kaza yapmadığınız halde motorun çekmesini anlamadım doğrusu.ya benim motorda elimi bırakınca felakat bi şekilde sağa çekiyo ama yok böyle bi sağa çekme,artık yolda gider sol bileğim ağrıyor gidonu ittirmekten az da olsa hissettriyo,ama elimi bırakınca büyük sıkıntı olduğu anlaşılıyor kazada yapmadım hiç