---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------
Dostum 623 sayfada tabiki sorduğum soruların yanıtları mutlulaka vardır yazımı dikkatli okursan size zahmet olmazsa diyorum.623 sayfada az bir şey değil hani...
Ben sana yine de okumanı tavsiye ederim, bu motor ve arızaları hakkında bulamayacağın şey yoktur.
Benim motor şu anki benzin fiyatı ile 17 kuruş yakıyor, yani 25 tl ile 150 km yol alıyor. 2013 'te ilk aldığımda da durum böyleydi hiç değişmedi. Ancak ben her zaman tapa gaz sürerim, yani üst limit 3 aşağı 5 yukarı bu diyebiliriz.
Koltuğu çok rahat değildir, ama çita dan beş kat daha rahattır. Şehir içi sıkıntı çıkarmaz, uzun yolda dötün uyuşur.
Titreşim tek silindir olması sebebi ile var, ayrıca balansör dişlisinin yanlış montajı veya ne bileyim zamanla bozulması gibi sebeplerden dolayı artabilir, ancak ben hiç titreşimden rahatsız olmadım.
Ben 15 bindeyim herhangi bir arızası olmadı, forumda 25 - 30 binleri görüpte motor bloğu arızası ile tanışan yoktur. Apaçilik yapmazsan, her 2000 km de yağını kaliteli bir yağ ile değiştirirsen 3 yıl sıkıntısız kullanırsın.