Beyler benimde şöyle bi sorunum var trafikte debriyajı sık sık kullanınca 1. vites te veya 2 de debriyajı bırakırken klik diye ses geliyo ileri atıyo ama illa sanki bi yere geçiyormuş gibi ses geliyo ön tekerden sanki nedir ne değildir anlamadım normalde yapmıyor sık sık debriyaj kullanmaya başlayınca yapıyor
driftlerde mercek sis farı fazla akım çekiyor uzun süre kullanımda aküyü bitirir.iki tane olursa o zaman fena.Daha fazla zorlayacak aküyü.gidon bölümü hoş olmuş.Pirelli lastikler asfaltta ses yapıyor diye söylemişti satan dükkan bende o yüzden michlen pilot street almıştım ama bir test edip bizede bilgi verebilirseniz toprakta veya çamurdaki performansı nedir?
Güzel olmuş güle güle kullan![]()
Koruma demiri,sis fari,elcik koruma ve elcik isitmayi bende cok istiyorum ama bunlari takacak saglam bi usta bulmak zor
Çok normal o klik sesi şanzıman dişlilerinin bir birine geçme sesi debriyajı yavaş bıraktığınızda veya az gaz açtığınızda gelir ama normal ( trafiksiz ) kullanımda daha iyi debriyaj kontrolü yapıldığı için gelmez o ses![]()
Mercek far 15 veya 30W olması lazım tam hatırlamıyorum. Ya teki 30W'dı ya da çifti. Lastiklere gelince dediğim gibi çok test etme şansım olmadı. Okul bahçesinde birkaç fren denemesi yaptım driftin orjinal lastiklerine göre fark çok. Kilitleyince hemen bisiklet lastiği gibi kızaklamıyor. Ben dağa taşa çıkarım köye de giderim diye(Ufak kamp yapma planlarım var) duratractionu tercih ettim. Oturduğum yerde her yer asfalt da değil zaten. Pilot Street taşlı yollarda sıkıntı olabilir diye düşündüm. Velhasıl kelam toprakta ve çamurda pilot streetten çok daha iyi olacağını düşünerek bu lastiği aldım. Umarım pişman olmamTest etmem için biraz beklemeniz gerekecek sanırım, memlekete en erken 1 aya giderim :cherry:
Teşekkür ederim hocam
Fuara haftasonu gidecek var mı ? Driftçiler olarak toplansak mı ne yapsak ? :queen: (Daha gideceğim bile kesin değil bu arada:cherry: Belki gidecekler vardır buluşmalarına vesile olurum ::friends:
Ekcik koruma kalyoncu motor internet sitesinde var drifte uyumlu.Hani buyuk konusmak gibi olmasinda 2.bi motor alacak olsam bile bunu satmayi dusunmuyorum dusunmekte istemiyorum.Hem ilk motorum hemde benden sonra kardesim var o kullansin iyicene ogrensin zamani gelince tabi.Ben oyle hor kullanmiyorum bakalim niyetim +50.000 km yapmak.Babamda jawaci bu arada bazen gaza getiriyo beniKoruma demirini kendin bile takarsın da diğerleri biraz bilgi ve ustalık istiyor. Elcik korumayı takacaktım bilmediğim için rastgele aldım(neden böyle bi cahillik yaptım bilmiyorum) ve bizim motora uyumlu değilmiş alırken nasıl farkedemedim hala şaşkınım...Sonrasında bilgi almak için "cenkito" abimize mesaj attım ve 22mm 7/8" (7/8 inc)olanlardan almam gerektiğini öğrendim(Elcik korumadan bahsediyorum). Şimdilerde pantolon için para biriktirdiğim için elcik korumaya bütçe ayırmam çok zor. Ama zamanla onu da hallederiz. Ufak cc bi motora bu kadar aksesuar takıyoruz satarken değerini bilen biri çıkar inşallah. Yoksa hepsini söker öyle satarım
![]()
Mondial fuara neden katılmıyor?

Teşekkürler abi uğraşa uğraşa bişeyler çıkardım ortaya.Gergili kilitleri taktım şimdi 1-2 pürüz var onlarıda hallettim mi tamamdır.
madem 250cc istiyorsun abi bence inazuma derim.Acayip konforlu makina uzun yol için birebir.Sıfır denecek kadar az titreşim var.
açık birde egzoz takınca pata pata pata kafayı şişire şişire gezersiniz :queen: