Bugün nihayet çantaları aldım.2-3 gün lazer kesim makinasının bakımı için bekledim ama değdi.Lazer kesimden çıktı parçalar özenle kıvırma işlemini yapmışlar.Sacın kalınlığı 1,5mm çantaların ağırlığı 10,7 kg tahmin ettiğimden biraz fazla oldu ama saç olduğu için ağır kaçtı biraz.Tahmini 9 kg geçmez diyordum ben.Kıvrılmış kısımları biraz fazla dik diyebilirsiniz mecburen böyle oldu eğimli kıvırma yapamıyorlar.Yinede fazla sivri değil en azından.Çantaların maliyetine gelecek olursak çantaları yaptırmak 60 tl ye mal oldu.Saç kaynağını yaptırmak 40 tl tuttu toplamda 100 tlye imal ettim.Tabi şuanda kaynaktan ötürü renk farklılığı var.Sprey boya alıp metalik griye boyamayı düşünüyorum.Bunlarda şimdilik görseller çanta demirlerinin üstüne koyup görsel açıdan nasıl duracak diye baktım güzel durdu resim çekmeyi unuttum en kısa zamanda montajlanıp boyanmış halinide yayınlarım.daha kilit koyacağım,Kapak kısmına lastik fitil uydurucam sallantıda ses çıkarmasın diye.Tekzende gezeceğim biraz inşallah aradığımı bulurum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Çantaları sanayide kaynattırırken birkaç kişi kuryecilik mi yapacaksın diye sorup durdu anlamış değilim güzelim türkiyemin insanlarını

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:32 ----------
Çantaları sanayide kaynattırırken birkaç kişi kuryecilik mi yapacaksın diye sorup durdu anlamış değilim güzelim türkiyemin insanlarını