hocam toplam kaç km gittinizz ? eskişehire gittiniz sanırım izmirden. Yolda herhangi bir arıza verdimi motor ? lastikler ilk takılı olan lastiklermi yoksa değişitirmişmiydiniz ? babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
http://www.huntercreate.com/Images/photo-gallery/001%20ScreenHunter_01%20Feb.%2023%2009.08Russell.jpg sotum bak bunun gibi bişey alırsan daha iyi olur
Anlıyorum da ben ne yapabilirim nerden bulabilirim o camı
55-65 watt takmayin far tasini eritiyor siste xenon um bozulmustu 55 watt taktim 100 km gittim sabahsi gordugumde eritmis fazla isiniyor bizim farlar h4 degilmiydi benmi yanlis biliyom
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
kimden acaba![]()
![]()
vallaha benim ve ustanın yürüttüğü sadece tahmin diyelim bu forumda benden başka devir saati sorunu yaşayan olmadı sanırım hadi 1 gösterge bozuk eyvallah 2.demi bozuk çıkar3. yü taktığımda xenon donanımı yoktu ilk defa bi göstergem 11.000 km ye geldi diğer ikisi 8 ile 6 bin de bozuldular xenon takılıyken devirde sapıtmalar oluyordu sabit hızla giderken 5 binden 7 bine çıkıyordu xenon bğalantısımı yanlış acaba deyip başka bir elektrikçide yeniden bağlattım gene ynısnı yaptı en son xenon bozuldu bi daha göstergemde sorun çıkmadı yinede si bilirsiniz
bu arada benim akü üstünde gelen akü xenonda çalışırdı halande sağlam dün ustanın işi çıktı dükkana bana emanet etti akü değerlerini şarj değerlerini ölçtüm motorun stop edilmiş durumdayken 12volt değer aldım marşa basarken 9 volt a düştü rolantide 13.4 volt şarj ediyor 5-6 bin devirde 14.5 volt şarj ediyor motorum yani sağlam şarj değerleri
![]()
siz bilirsiniz göstergeside ucuz 160 tl cik![]()
arka tekerlek fazla havada geldi ön tarafı hafif bastınızmı acaba bu arada motorunuz tertemiz maşallah nazar değmesin![]()
160 tl göstergeye niye vereyim ki onun la aynı kalitede 50 tl ye buldum ben![]()