Musluğun oradan benzin sızıyor vidaya teflon sarmıştım hallettim derken gene sızdırmaya başladı göstergeyi komple kapattığım icin benzin göstergesine bakamıyorum yedekdede benzin gelmiyor yedek kısımda benzin var ama faydası yok![]()
Vidayı sıkmayınca o ringlerden kaçırmazmı silikon kuruyuncaya kadar ne yapmak gerkiyor o boşluğu nasıl alıyoruz ama ondan önce yedek depo olayınıda halletmem lazım depo kapağı civatalarını söküp icine bakacam yedek depodan benzin gelmeme durumu canımı sıkmaya başladıl:
Musluğun oradan benzin sızıyor vidaya teflon sarmıştım hallettim derken gene sızdırmaya başladı göstergeyi komple kapattığım icin benzin göstergesine bakamıyorum yedekdede benzin gelmiyor yedek kısımda benzin var ama faydası yok![]()
merhaba arkadaşlar uzun uğraşlar sonunda çok şükür bende beyaz driftime kavuştum aranıza katıldım, 2 gündür 63 km yol yaptım ben bu keyfi ybrde bile almadım asla pişman değilim
Ana depodaki benzini bosaltıp musluğu söktüm gene benzin gelmiyor yedekde benzin var ama depoyu sallayınca geliyor. :↘
Benzin musluğunu komple sök, yedek pozisyonundayken püff de bakayım içinden benzin akacak mı ?
Muhtemelen yedek kısmı tıkanmıştır tabi sistem benim hayal ettiğim gibiyse. Altlı-üstlü olan tipteyse tıkanıklık söz konusu olamaz, sen acemi de değilsin yedek ve ana depoyu karıştırasın. Sen en iyisi musluğu bir sök-tak![]()
Ana depodaki benzini bosaltıp muslugu komple söktüm gene benzin grlmiyordu depoda benzin oldugunu biliyorum ana depoda degil ama yedek depoda benzin var muslugu komple sökmeme ragmen gene benzin gelmiyor
Depo kapagını söktüm ama fayda etmedi kol bacak girmez oraya :~ deponun altında samandıranin oldugu yer var oradanda kol bacak girmez ibrenin rline kaldık gene göstergemde komple kapalı istedigim zaman benzin ibresini görmek icin naylonun ucunu biraz acık bıraktım arada b3nzin ibresine bwkıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
Muslugu söküp tıkanıp tıkanmadığına bir bakayım musluğu komple sökmeme ragmen yedekdeki benzin niye akmadı musluk yedekdeki benzini nasıl çekiyor iki tane cubuk var biri uzun biri kısa ucunda filtrelerde var kısa olan yedege gidiyor galiba yedek depo ana depodan bagımsızsa muslugu komple sökünce benzinin gelmemesi normal bir durum olabilirmi sonuçta muslugun ucunda uzun cubuk var benzini ordan cekiyor nasıl oluyorsa![]()
Ilk bakım 50 tl verdim Bursa genç motor yüksek geldi bana ama el mahkum
İlk bakımda sadece yağ degisimi var 25 tl servislere ezdirmeyelim kendimizi neyse o bi yag degisimi 50 tl olurmu yw
Ilk bakım 50 tl verdim Bursa genç motor yüksek geldi bana ama el mahkum
yazdıklarından anladığım kadarıyla deponun içinde ekstradan bir depo olduğunu zannediyorsun herhalde ama öyle değil bütün işlemi benzin musluğu yapıyor ana depoda iken deponun içine giren borunun üst kısmından benzin alıyor musluğu aşağı çevirdiğin zaman o borunun alt kısmından benzin alıyor. yani eğer musluğu söktüğün halde depodan benzin gelmiyorsa benzinin bitmiştir. ayrıca benzin haznesi yokAna depodaki benzini bosaltıp muslugu komple söktüm gene benzin grlmiyordu depoda benzin oldugunu biliyorum ana depoda degil ama yedek depoda benzin var muslugu komple sökmeme ragmen gene benzin gelmiyor
Depo kapagını söktüm ama fayda etmedi kol bacak girmez oraya :~ deponun altında samandıranin oldugu yer var oradanda kol bacak girmez ibrenin rline kaldık gene göstergemde komple kapalı istedigim zaman benzin ibresini görmek icin naylonun ucunu biraz acık bıraktım arada b3nzin ibresine bwkıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
Muslugu söküp tıkanıp tıkanmadığına bir bakayım musluğu komple sökmeme ragmen yedekdeki benzin niye akmadı musluk yedekdeki benzini nasıl çekiyor iki tane cubuk var biri uzun biri kısa ucunda filtrelerde var kısa olan yedege gidiyor galiba yedek depo ana depodan bagımsızsa muslugu komple sökünce benzinin gelmemesi normal bir durum olabilirmi sonuçta muslugun ucunda uzun cubuk var benzini ordan cekiyor nasıl oluyorsa![]()