Amin. O camurun lastikten 100 le bile giderken ayrilmamasi. O yıkadıktan sonra kalan yağ katmanı. O dibini görmeden geçtiğimiz su birikintileri. Gerçektende yaşamayan bilmez.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
Öyle bir yola girince hemen paglerde hafif ayağa kalkıp sürüyorum. Vites ikide. Amortisör keyfine göre kapanıyor hemde beni sallamiyor. Üstelik at gibi bacak kası yaptım:queen:
denemediyseniz mutlaka deneyin. Denediyseniz zaten yapıyorsunuzdur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Hepimiziin kandili mübarek olsun.
Olabildiğince şehir içinde gitmeye çalışıyorum

İçim acıyor motora. Bozuk yolları haketmiyor bizim driftimiz
Evet arkadaşlar bugün ilk bakımımı yaptırdım. Tamı tamına 555km'de yaptırdım :cherry: 30 lira verdim bundan sonra servise gider miyim bilmiyorum

Yaptıkları şeyi ben de yapıyorum bilmediğim bir şey yapmadılar. Neyse artık sağ salim yaptırdık ilk bakımımızı. Eve gelip kitapçığı okurken fark ettim, bizim arka amortisörler ayarlanabiliyormuş. Bi yokladım baya da sert alet edavat gerekiyor sanırsam. Burayı nasıl kendimiz ayarlayabiliriz ? Hafif olduğum için birazcık yumuşatmak istiyorum amortisörü... Bu parçalar nasıl sağa sola gidecek ?
Ayrıca debriyaj çok sert geliyor. parmak kaslarım ağrı yapıyor bir süre sonra o derece sert yani. Ustaya sordum bir şey yapabilir miyiz diye. O da yapamayız dedi ? Şırınga ile bir yerlerine yağ sürsem olmaz mı ?