Valla Kaç Paraya Yaptığını Bilmiyom Ama Motorcunun Adı Hüseyin Yalçın Olması Lazım Aliağa'da + Arkadaşım Çarşamba Günü Ameliyata Giricek O Yüzden Öğrenmem Biraz Zaman Alabilir.
Valla Kaç Paraya Yaptığını Bilmiyom Ama Motorcunun Adı Hüseyin Yalçın Olması Lazım Aliağa'da + Arkadaşım Çarşamba Günü Ameliyata Giricek O Yüzden Öğrenmem Biraz Zaman Alabilir.
anladım kardeşim arkadaşına simdiden geçmiş olsun peki motorun gidişi nasıl oldu bariz bir fark warmı ?
Merhabalar arkadaşlar bu forumdaki ikinci mesajım. Drifte 2 haftadır biniyorum şükür alıştım. Şuan 4bini biraz aştı Allah nasip ederse bugün yarın bakımını yaptıracağım. Çanta ve koruma demiri taktıracağım.
10 gün sonra Ankaradan Niğdedeki köyüme gitmeyi düşünüyorum motorla. Yaklaşık 350 km. Acemiliği baya attım kendime güveniyorum ama uzun yol olduğu için dayanabilir miyim bilmiyorum. Ve tabiki yakıt durumu da kafamı kurcalıyor. Bu motor ortalama 75 80 km hızla gidildiğinde 350 km de ne kadar yakar ve beni çok hırpalar mı?
Valla Motorun Gidişine Pek Dikkat Etmedim Ama Apache,Cbr 125,Mcx vb. Kapıştığını Biliyorum
pek kardeşim geçiyomu apacheyi mcxi filan ?
Apacheyi Drag Yarışında Geçerken Görmüştüm Hatta Yarışa Başlamadan Önce Fotoyu Koymuştum
benim sakal parçacıdan bu demirleride almıştım tamirci sakalı o orta demırden tutan yere bi demir çubuk kaynattı https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/5567_10200782709677273_138893485_n.jpg
Arkadaşlar merhaba ne yazikki motorum gündüz vakti başkentin gobeginde calindi.
Cebecide binanin avlusunda guvenlik kamerasının önünde idi 2kisi direksiyon kilidini açıp nasil olduysa çalıştırıp götürmüş kamera kayıtlarından baktım bugun bakıma goturdugumde zencirde alacaktim hırsızlar erken davrandı. Karakola gidip şikayetçi oldum bulunma ihtimali varmış çünkü her taraf mobese kamerası. ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:54 ----------
Bu şekilde çalınıp bulunan motor sahipleri var mı forumda?
Arkadaşlar merhaba ne yazikki motorum gündüz vakti başkentin gobeginde calindi.
http://img137.imageshack.us/img137/148/sdc13634q.jpg
arkadaşlar depodaki bu kılıfı yada baska rengini nereden bulabiliriz? bilgisi olan yardımcı olabilecek olan var mı
Bende mondial servisine sordum drifte uygun bulamadım. Ybr , Cbf , Apache ye uygun var. Drifte yok. Kromla kaplatıyım dedim çok pahalı olucağını söyledi bi arkadaş 200-250 civarında..