hayırlı olsunn
gri guzeldir merak etme ben çok memnunum
Bende beyazdan memnunum nolcak şimdi
hayırlı olsunn
gri guzeldir merak etme ben çok memnunum
ben katılacak okan 29 ekime..Anladım geçmiş olsun. Bende yıkarken fark ettim istersen kendin idarelik takip da gidebilirsin vitesi boşa al ve ayak pedalı önde olacak şekilde çevir iki tarafa geçirdikten sonra somunlar en geride olsun fazlalığını ilk önce mili çevirerek al sonra somunlarla frenlemesi için biraz sık tam ayar için servise dilersen götürebilirsin ama anahta varsa uygun kendin yap bugün bin gez dolaş sorun çıkarmaz.
Bu arada arkadaşlar ıstanbulda ki 29 ekim etkinliğine katılacak bizim gruptan birileri varmı. Ümit abi, eray ustanedir son durum.
ben katılacak okan 29 ekime..
okan dolmabahçe den 15 te çıkçaz edirne kapıdanda çıkmamız 4 buçuk 5 i bulur..demiri taktırırız bakım yaptırırz karanlıga kalırsın..Bende ordayim inşallah abi.![]()
okan dolmabahçe den 15 te çıkçaz edirne kapıdanda çıkmamız 4 buçuk 5 i bulur..demiri taktırırız bakım yaptırırz karanlıga kalırsın..
bi sorun olurmu senin için..
bu arada ön koruma demiride taktıracakmısın??
bana sorarsan ön koruma demiri taktır..yok abi ön koruma demiri taktırmayi düşünmüyorum. Geç olması mühim değil dönüş boş olur bu tarafa doğru sanırım. Ama senin çantadan düşünebilirim orda varsa hayırlısı hele bir yarın olsun![]()
bana sorarsan ön koruma demiri taktır..
çünkü motor yan yatarsa hem seni korur hem motoru korur..
benim arkadaş kaç defa motoru yatırdı motora hiç bişi olmadı koruma demiri sayesinde.
geçen gün artçılı yatırdı motor ayakılarının üstündeydi ama boştaydı koruma demiri sayesinde..
diyecegim oki ön de taktırırsan şuan 40 lirA verirsin ilerde seni beya bi masraftan korur
16 bitiyoperformans çok güzel oluyoda babam istemez
şerit griye hangi renk gider
![]()
yeşil ve turuncu her renge güzel gider karar senin bide filenin ne gibi bi zararı olucak ki baban motorla oynama diyor :cherry:
bu arada 16 yaşında nasıl motor kullanıyorsun ehliyet al öyle kullan
125'lik olsa da bunu küçümseme yoksa bi bakarsın motor altından kaçıvermiş. Motoru ehliyet kullanmıyo ehliyetin olsaydı da küçük bi motorla başlaman daha emniyetli olurdu.Ehliyet ne gezer bizdeEhliyet olsa zaten 125 lik almam daha büyük cc bakardım direk
1 yıl bineyim buna sonra ehliyet alırım olur biter
zaten çok binmem az biniyorum
filede iz yapar çıkarcak olursak diyo iz kalır falan diye
bakalım bi şerit sakal falan yaparım
![]()
arkadaşlar 2 yıl garantili 0 km de mondial 125mh drift 13 beygir motor 125lik ( adam 135lik diyor.) kredi kartına 12 ay taksitle peşin fiyatına 2750 tl veriyor. Sizce nasıl alınır mı motor iyi mi ? sayfaları okuyamadım kusura bakmayın vaktim kısıtla.
ilk defa motor deneyimi yaşayacağım sizce bu iyi bir deneyim yaşatır mı ? pek motorlardan anlamam açıkcası.Sıfırının fiyatı 2818tl 2800 e veriyolar zaten.50 TL aşağı veriyor.Kullananlar memnun.