hayırlı olsun kazasız balasız bin
motoru 8-10bin devirin üstünde kullanma uzun yola gideceksen sirekli sabit hızl gitme
yağını zamanında değiş bakımını zamanjnda yap
ve
::gazla::
10bin devirin üstüne zaten çıkmıyorki
hayırlı olsun kazasız balasız bin
motoru 8-10bin devirin üstünde kullanma uzun yola gideceksen sirekli sabit hızl gitme
yağını zamanında değiş bakımını zamanjnda yap
ve
::gazla::
Demiştim km teli çıkıktır kesin diye. Alarm iyi hoş da soğuk motoru biraz zor çalıştırır o. Yağ castrol değilse bakım parası çok olmuş bence.Arkadaşlar olurda hız/km göstergesi gidip gelirse tekerin sağındaki kablonun vidası gevşemiş mi bakın. Benim gidip geliyordu çözememiştim. Dün tamamen gitti bir de baktım yoldan geldiğimde kablo çıkmış. İyiki tekeri kitlememiş dedim. Kabloyu takınca sorun çözüldü bilginize...
Ayrıca bugün bakıma gittim ve alarm almıştım onu taktırdım.
Alarm buydu
http://www.hepsiburada.com/liste/in...spx?productId=otctn115814&categoryId=20029254
Takmaya 20 liraya aldı. Alarm uzaktan çalıştırma özellikli ve gerçekten çok uzaktan alıyor. Baya hoşuma gitti şekil oldu![]()
Yağ değiştirdik, debriyaj ayarı yaptırdık, civatalar şöyle bir sıkıldı, fren ayarlarına bakıldı.
Bu yağ değişimi genel bakım yağ parası da içinde 45 lira aldılar. İlk rodaj bakımı 1000 kmde yaptık yani.
Yağı kendin götürür değiştirtebilirdin. Ama bakıma gitmezsen garanti de olmaz.castrol değil malesef. Yağı biz kendimiz değiştirseydik garantide sıkıntı çıkar mıydı?
10 liralık yağla motor eline mi alınırmış ? buna gülerim işte :queen: inanmayın öyle pazarlama yalanlarına, yağ yağdır.gklp bı bnzn paran var bıde yag 10 tl fazla ver alma motoru elıne!
Ben 8.5 liralık yağ koyuyorum benim cub'a, motorun canını çıkarmama rağmen hala taş gibi.cıcek,kanola,zeytn yagıda koyun yag yagdr.
öğrenmek istediğim şey driftin "Lastik (Ön/Arka) : 3.00-18 / 90/90-18" olan boyutlarını "Lastik (Ön/Arka) : 3.00-18 / 110/80-17" yapmak mümkünmüdür? Arka lastiği orjinalinden daha kalın takabilirmiyim? Eğer 110/80/17 olmaz derseniz arkaya takabileceğim en kalın lastik hangi boyutlarda olabilir? Bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim?
iyidir İzzetim senden n haber::gazla::murat abı nbr ya![]()
iyidir İzzetim senden n haber::gazla::