Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Günaydın..Bugun zurnanın zortt dedigi yere gelicez sanırım..

Senetle alacaksan kefilinide yanında getirecen ilk taksidi peşin ister yanlız adam bu da kefilim oldu bitti maşallah Yılan hikayesi gibi oldu bu iş :queen:

Yokmu Manisada başka Mondial satan yerler :;

Günaydın dostlar,
Bildiğiniz üzere 81.İEF Fuarı açıldı. Haberi olmayanlar için bilgi vereyim, bu sene motorsiklet ve bisiklet için ayrı bir hol ayrıldı. Yolu düşen herkesi bekleriz :) ben bugün gitmeyi düşünüyorum yorumlarımi size akşama aktarırım...
Herkese saygılar, sevgiler. Tekeriniz her daim düz bassın...

20 dakka önce A2 ehliyet sınavından çıktım sorular çerez gibiydi 100 olmasada 99 kesin almışımdır :)) gelsin B - A2 A2 direksiyon sınavından sonra ehliyet cebimde :cherry:

10 dakkada çözdüm vurdum kafayı yattım :queen:

Merhabalar yeni üyeyim.Sizleri buradan hep takip ediyorum arkadaşlar.Tokatlıyım.
İlerde inşallah 125 drift almayı düşünüyorum.
İyi forumlar.

Merhabalar yeni üyeyim.Sizleri buradan hep takip ediyorum arkadaşlar.Tokatlıyım.
İlerde inşallah 125 drift almayı düşünüyorum.
İyi forumlar.

Hakkında hayırlısı olur inşallah. Hoşgeldin aramıza. Bende almayı düşünüyorum 3 aydır :) artık ne zaman alırım bilmem.

Bizim mcx grubu ölmüs.burda muhabbet ii masallah.gerci mcx grubu yok mc den dawam edioz :S

cjjk5.jpg

sanırsam yeni modeller gelecek ...

s.a bu mondial gercekten cok hoş duruyor ben vitesli motora yeni başlayacak biriyim siteyede bu gün kayıt oldum bu motor başlangıc için acemi sayılırım nasıl olur arkadaslar en azından en az 3-4 yıl bana motorluk yaparmı sonucta çin malı

Pek uzun yol yapmayacaksan,motoru temiz kullanacaksan,125 cc yi 125 cc olduunu kabullenip 150 km hiz yapmaya çalismayacaksan almani tavsiye ederim :) iyi bir baslangiç motorudur.

arkadaşlar bende drift aldım. 2012 model sıfır km den beyaz benimkisi. yalnız motorun bazı sorunları var.

1- motor titreşim olarak iyi ama motor çok zırıltılı çalışıyor bu problemi yaşıyan var mı?
2-daha 150 km de ama acayip benzin yakıyor 10 tl ile 60 km gidiyor ve bana göre oldukça fazla.
3- 2.3 ve 4. viteslerde özellikle 4500 - 5000 - 5500 devir aralığında tekleme yapıyor. motor sanki bir gaz verip bir kesiyo. daha düşük devirde olmazken daha yüksek devirdede olmuyor. bunun nedenini ve çaresini bilen arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. bu durum sürüş zevkini olumsuz etkiliyor. servisin cevabı motor çok yeni hele bir rodaj bitsin oluyor. ne dersiniz ?

saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar