Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

En az 120 km stabil hız ile gitmesi lazım aletin 80 km hız felan çerez :queen: Tabi hızlı gitmekten ziyade pratik olmak nerde ne yapacağını bilmek daha önemli :queen:

tüm viteslerde de 12000 deviri gördüm sattığım driftimde.
tabi 12000 deviri görünce motor silindir kapak contasından yağ sızdırmaya başladı orjinali ile değiştirildi.
size tavsiyem REDLİNE'a gelmesin devir ibreniz yoksa c90 ın dediği gibi nur topu gibi bi yavrunuz olur!!!
şimdi diyeceksiniz 5. viteste 12000 deviri nasıl gördün diye...
cevapliyim;
eğer uzun bi yokuşta 4. viteste redline yapıp 5. vitese atarsanız ve hala yokuş devam ediyosa hem 5. viteste 12000 devir görürsünüz hemde 140 km/h hızı geçmiş olursunuz... TECRÜBE İLE SABİT...

İi aksamlar arkadaslar
izzet nettin aldin mi motoru ne alemde isler

Sorma mesut abii.. cok ters işler oldu..özet geceyim..

Gittim bakıcam artık tak etti. vericem siparisi.. o konustugum adam yoktu amma.. dedim motorlar gelicekti rengi beyaz istiyorum siparis verin dedim..Adam dedi bunlar bitmeden siparis veremiyoruz..ya dedim ben bunu almıcam öteki partiyi istiyom..Bu motorlardan satılmassa sana veririz dedi.. önceki konustugum adam.. sayılı geliyor.. istiyonmu öteki partiye kalırr yoksa dedi..Senet dedim..Kefil hazırmı diyor..peşin hemen vericen deyilmi diyor..yaw abi dedim ver noyu sen arayalım olmaz böyle iş..Yarın aksam 6 da gidip konusucaz.. param var rezil oluyom..

Motorlar gelmemiş nereye takıldıysa 100 luk motor için bekleniyormus..

Ya su parti isini anlamiyorum sen beyaz istiyorsan getirtmek zorundalar aslinda
sana birsey dicem bi oneri izzet istersen dene mondialin ana dagitici firmasini yada musteri hizmetleri nosunu bul netten ara ve derdini anlat o bayiyide soyle bakalim bi ise yarayacak mi

Ya su parti isini anlamiyorum sen beyaz istiyorsan getirtmek zorundalar aslinda
sana birsey dicem bi oneri izzet istersen dene mondialin ana dagitici firmasini yada musteri hizmetleri nosunu bul netten ara ve derdini anlat o bayiyide soyle bakalim bi ise yarayacak mi

Yaw olay söyle ben önceki hafta gittiim.. deimki öteki motorların geliş zamanına yani bu haftaya.. param olmaz.. ama öteki hafta yani gelicek hafta için param olur.. olucakta..o zman istiyorum.. getirirmisininiz..getiririz dediler..bunda istemiyorsun deyilmi ona göre siparis vericezz..sayılı dediler..yok dedim ötekinler gelince rengide beyenip siparis vericem.. tamam o zman dediler..senet dedik kefil bulursanız olur,Olmassada olur dendi..Ya adam fazla motor getirdi birdaha ugrasmamak için.. veya bizi oyalıyor bi iş var amma..

c90

yatağana gelecek var mı ? driftçilerden
burdurlu---- ümit
yatağana giden var mı gidecekseniz hangi gün

---------- Post added at 22:06 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

kimse yok mu?

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Arkadaşlar nerdesiniz bi cevap verme nezaketiniz kalmadı mı? artık

Abi inan cok istiyorum boyle festivallere gitmeyi uzun zaman once planladigim bi geziye gidecegim yarin antalya adrasana
pazar aksami donecegim pazartesi de is basi keske soyle bi hafta bi tatil yapaabilsem hem yatagana hem senin yanina gelebilseydim
insallah seneye gidecegim o zaman sozlessek

c90

üzüldüm belki bir kaç kişi görürüm demiştim
cuma akşamı 19-20 saatleri arasında orda olurum sanıyorum
bir gece çadır muhabbetinden sonra cumartesi akşam 17-18 gibi geri dönüş düşünüyordum ::gazla::

c90

neyse iyi geceler
MH cilerden gelecek yok anlaşılan keşke olsa idi
boş veeer ::gazla::gazla::gazla::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar