Belo abi özele bakarmısın daha sonrada bu mesajı spam diye silebilirsiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
S.a Abilerim mh 125 imi alalı yaklaşık bir ay olacak ilk vitesli motorum(Motoru düzgün kullandığım rodaj kurallarına uyduğum söylenemez).500Km olmadan dümdüz yolda giderken fazla zorlamıyoken stop etmeye başladı.Teknik servise götürdüm bujide sorun olduğunu söyledi çıkardı kapkara bujiyi koydu önüme.Şimdi biraz daha dikkatli kullanıyorum vitesli motora tam anlamıyla alıştım.Yanlız şu sorun hala devam ediyor motoru evden çıkartıyorum 2-4 Km kadar sonra Karacabey-Bursa (Bursa-İzmir) Otoyoluna çıkıyorum tam gaz red line a yakın motor 115-120 yi görüyor vibrasyon yok denecek kadar az 20-30 km yol yapıp geri dönüyorum geri dönüş falan toplam 50 km yol yapıyorum sonra tekrar şehir içi yavaş yavaş 2-4 km yol yapıp evin önüne geldiğimde buji tarafından ağar bi yanık kokusu sarıyor motoru bunu neden yapar benmi yanlış yapıyorum motorumda teknik bi ağrıza mı vardır 100 km hızı geçtiğim her zaman motor yanık kokuyor.