S.a bu model ve motoran comanche 125 arasında kaldım kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ilk motosikletim olacak bu yüzden ucuz olsun istiyorum fakat elimde kalmasın dağılmasın sağlam olsun üzmesin beni servisine götürüp bakımlarını yaptırıp yağını benzinini koyup gideyim istiyorum kullanan arkadaşlar bana + larını - lerini uzunca yazarsa ve fikirlerini sunarlarsa sevinirim
A.S. kardeşim hoş geldin motoran 10 bg bile degil ve artık itenekli motorların devride yavaş yavaş bitiyor ve ayrıca çok saglam fiyat koymuşlar tamam burası MH topiği kimse yogurdum ekşi demez ama mondial yedek parçaylada bi adım öne çıkıyor bence sen gel aramıza katıl al bi Mh rahat et
Mh alıncada ilk iş lastikleri ve zinciri degiştir bu motorda artık bu işler olmazsa olmaz oldu
Şimideden kazasız belasız kullanman dileğiyle hoşçakal
bence 12 ay daha uygun..
bu arada 2. ellerine baksan ya hem rodaj falan ugraşmazsın..
hem sıfırndan dahada ucuz oluo..
şöle mişlen lastikli koruma demirli bulursan al derim
Valla kim ne derse desin mubarek Mh nimet gibi oldu eger bu tip motosikletler olmayacaktı ybr yi cbf i 6000 tl den aşşagıya gömmezlerdi bize
Drifte selam yola devam
gençlik aynalar arkanızdaki gözünüzdür
bunun ne kadar önemli olduğunu acı bir şekilde öğrenen genç arkaşım var 2 yıl önce 3 ay hastahanede yattı kalkınca ilk yaptığı iş aynaları yerine takmaktı
arkadan gelen aracı fark etmeden sola direksiyon kırmış 3 ay hastahanede yattı Allahım onu sevdiklerine bağışladı
sürersin tabi niye süremeyesin..boyun gayet iyi..Gecmiş olsun bu motor u sürebilirmiyim ben yüksek biraz dediler.. 1.65 Falan boyum Ybr ye yetiyor boyum ??