Merhaba arkadaşlar,
Amasyadan 2 arkadaş aldık bizde biri siyah biri beyaz. Şimdiklik 380 km deyim, benzin filtresinden biraz benzin attı ilk gün, sıkıştırdık işte onun dışında birşey yok. biraz yırtık bullanıyorum ben, 120 kilo 1.90 boyunda bi adam olmama rağmen 120 gördüm bugün denedim rüzgar felan nerden nasıl esiyor anlayamadım fazlada yatamadım

tecrübelerime gelince, 2 kişi binince direk tekere geliyor, hoşuma gitmiyor değil bugün biraz bakayım dedim artçı olmadan nasıl diye, biraz selenin gerisinde oturmak gerekiyor, performans çok çok iyi mutluyum rodajda olduğundan fazla yaktı sanırım 174 km de 22 lira aldı benzin, önemlide değil açıkcası, içtiğinin at ve kat fazlasını veriyor, mavi keiti reflektörler ve mavi gidon topuzu koydum henüz, ybr sakalı atıp rizoma tarzı elcik lerden alacağım. ilerleyen günlerde cc arttırma ve ixil egzos planım var. diğer arkadaşa gelince, hala 38 km de kullanmayı bilmiyor pek

alışması lazım plakası da çıkmadı haa bu arada plaka ve ruhsata 270 lira verdim, beyaz çeneden açılır ls2 kaskıma da 200 lira bayıldık

bakalım ilerleyen günlerde resim felan da atacağım zaten, elime para geçince yine direk motora yatıracağım ^^
9 yaşımda 19-19 105im vardı polini set gilardoni çift kafa 3 akrep turbo egzos ful nikelaj ^^ motor kronolojik sıralamam da geçmişten bugüne

; 150zc-135rx king-250 mct-125 drift
mct aslında çok çok memnun ediyordu taa ki, kuzenime bir hafta sonu gezmesi için verene kadar.. Cana geleceğine mala gelsin dedik, rx de plakasız geldi 4 ay anca kullanabildim trafik aldı, bi abimin hediyesiydi mct den çok rx ime üzülmüşümdür. neyse zaman zaman yine topiğe yazarım abiler kardeşler.. Tekeriniz yere düz bassın..