arkadaşlar öncelikle motorunu yeni alan iki arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olmasını güzel günlerde güle güle kullanmasını dilerim tekeriniz her daim düz bassın arkadaşlar

---------- Post added at 10:11 ---------- Previous post was at 10:05 ----------
arkadaşlar motorun evraklarını toparladıktan sonra İLK ÖNCE gidip sigortanızı yaptırıyosunuz. sigortanızı 34YK (yani yeni kayıt) diye yapıyolar ondan sonra 2 ADET EK-1 dolduruyosunuz bilgisayarla ondan sonra trafiğe gidiyosunuz. bu sıra ile yapmazsanız işleriniz aksar... ruhsat ve plaka çıktıktan sonra da sigorta yaptırdığınız yere gidip ruhsatınızı veriyosunuz onlarda size ZEYİLNAME veriyolar. plaka çıktıktan sonra zeyilnamesi olmayan 34YK diye açılan sigortalarınız geçersiz kalır. zeyilnameyi aldıktan sonra 34YK olan sigortanızın arkasına zımbalayın ve ruhsatınızda öyle bulundurun. ikisi teker teker hiç bi işe yaramaz.
---------- Post added at 10:15 ---------- Previous post was at 10:11 ----------
1- 120 KR gayet normal merak etmeyin
2- benim motor düz yolda 130 km/s hızı görüyodu (tek kişi)
3- titreşimi o kadar dert etmeyin ve 10-40 dan başka yağ kullanmayın.
4- motorun rolanti devri 1400-1600 devir aralığında olmalı bence sizin rolantiniz düşük. ayrıca rolantideyken birden gaz tam açıldığında motor boğulacağı için stop eder bu da normaldir...
---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:15 ----------
kardeşim nasıl imrendim anlatamam sana nasıl yol yapasım var bilemezsin

senle de bi tekirdağ sözümüz vardı onuda yapamadık kısmet olmadı bi türlü nasıl mahçubum bilemezsin

ale:
eksozu boyarken inşallah eksoz boyasıyla boyamışsındır yoksa iyi olmuyomuş diye duydum...
memleketimizde herşey ticari olduğu için kahvaltı anlayışıda bu şekilde yapılıyo artık. bi VAN KAHVALTISI tadını pek bulamazsın

kardeşim inşallah kendini ayarlarsında 7 temmuzda ki yalova gezisine sende gelirsin :wiinkk: