selam arkadaşlar
izmir marmaris 2 kişi yaklaşık 120-130 kilo gittim geldim 4 saat te gittim 4 saatte geldim yaklaşık 120 kuruş yaktı.hızım yaklaşık 100 km oldu ara dinlenmelerim oldu 3 defa hem motor nefes alsın hem biz diye

tık demedi 1 ay önce gittim bu sıcaklarda değil ama aklıma gelmediği için yazmadım paylaşmak istedim motoru 14000 de aldım şimdi 17000 e az kaldı.
aklıma takılan bi kaç soru var.
1- 120 kr normal mi? sizin motorlar ortalama ne yakıyor ( şehir içide 120 kr yakıyorum devirli kullanmıyorum )
2 - sizin motorlar max kaç hız yapıyor? çıkmadan önce kabüratör sübab ayarı yaptırdım ve debriyej balatalarını değiştirdim motor önceden 2 kişi 120 yapıyordu ayarlardan sonra 110 u geçmedi bende hava ayarını oynadım 120 yi gördü fakat sanki eskisi gibi değil.kafama takıldı
3 - sizin motorlarda titreşim kç km de başlıyor ve bitiyor 90 km de titreşim var 100 km de sıfır titreşim var çok rahat fakat 100 km den sonra motordan uğultu gibi bir ses geliyor.
not:20 40 motor yağı motor titreşimi azaltıyor arkadaşlar benim motorda en azından öyle.
4 - stop etme derdim yok önceden ışıklarda ederdi fakat şimdi yok 1000 devirde sorunsuz fakat rolantideyken motor boşta gaza tam birden bastığımda stop ediyor sizin motorlardada bu oluyormu
MOTORU ALMADAN BENDE ÇOK ARAŞTIRMA YAPMIŞTIM YENİ ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR MOTOR GAYET GÜZEL HERHANGİ BİR SIKINTI VERMEDİ BEN 2 Cİ EL ALDIM VE ÇOKDA TEMİZ DEĞİL HALEN TIK YOK MAŞALLAH