patlicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gezmek istoyom yafff ..
yok gezecek kimse
)
gezmek istoyom yafff ..
yok gezecek kimse
Benim motoru götürdüğüm bi ustaya ustam buna tubeless olur mu demiştim boşver tubeless'i tubeless'ler patladığında fitillerin yapışkanı yağmurda eriyo hava kaçırmaya başlıyo demişti.bugün benim arka tekere vida girmiş..
serviste otururken fark ettim şansa bak
hemen orda fitil ettılar..
sizce fitil saglıklımıdır
Cub'lara tubeless lastik takmak için yanakların kenarına yapışkan sürülüyo diye duymuştum. Heralde çok verimli olmuyo ki jantla lastik arasına yapışkan sürüyolar.Arkadaşım kesinlikle lastiklerinize fitil attırmayın ugraşsın adama söleyin söksün tekeri yama yapsın.Fitil lastiklerin ömrünü kısaltır ben
traktörden biliyorum lastikci dedi fitil atcam babamı aradım sövmeye başladıdedi yama yapsın getirtmesin beni oraya. Benim motosikletimin tekeri tube typre yani şambriyelli tubeless yaptırmayı düşünüyorum cuma günü irc marka mb 79 almayı düşünüyorum
bulabilirsem.Bugün amcam gelmişti lasitigimi burgulu civi girdi onu yaptık patlaktı.Amcamda babamı caydırmaya calısıyor tubeless daha
kötü şambriyelliyi cok ararsın felan dedi yanlardan kaçırır 2,75 17 inç lastikte kimse tubeless takmıyor dedi kafam allak bullak oldu tubeless
takmalımıyım cantlaırm çelik 5 kollu telliye takılmıyor zaten benim jantıma uyar benim motora görede lastik var tubeless olmazsa adamlar
niye çıkarsınlar ki dimi.
depoyu fullerken km yi sıfırlamıştım 210 km olunca tekrar fulledim ve 5.75 litre benzin aldı. yani 100 kmde 2,8 litre yakıt yakmış. üstelik motoru devirli kullanmıştım. motor 100 ü geçmiyor ama yakıt iyi. az yaktığı içinmi gitmiyor meret anlamadım.
balatayı çok erken degişmişsinizs.a beyler ben motoru alalı 2.5 ay oldu 3000 km deym aldıgımdada ilk bakımdada dun arka balatayı degıstırdım onada ragmen arka frenım tutmuyor. Sizdede aynı sorun varmı yksa bizim bu servis beni kahalemi almıyor ? Frene basınca sadece kıtlıyor ve cok sert yardımcı olursanız sevınırım
bende sen degiştirdin demedim zatenBen değiştirin demedim zaten servis saolsun kendi kafasına değiştirmiş
merhaba arkadaşlar şımdi asya cub motorum var 2-3 ay sonra mondial drift yada yamaha ybr almak istiyorum drifin + ve - lerini paylaşırsanız çok mutlu olurum son olarak ybr eski kasa ile karşılaştırabilirmisiniz kalın sağlıcakla
Yamahadan daha karizmatik
direksiyonu bmx direksiyonu değil harbi racing gidonu
cc olarak daha yüksek
yamaha sahibi ile karşılaşırsan bakmadan edemiyo,acaba 1500 daha az verip bundanmı alaydım diyo
siyah rengi çok karizmatik tavsiye ederim.
son olarak önemli olan ve en büyük etken ilk başta kullanıcıdır.marka farketmez.motosiklet zevk işidir.parana ve zevkine uyan,ilk bindiğinde iyiki almışım dediğin motosiklet sorun çıkartmaz.bunun sonu yoktur.her cc yükseltişinde altındaki motor belli bi zaman sonra sana yetersizdir ve kusurludur.Drifti tavsiye ederim.Yamahanın tipi benim hoşuma gitmedi dirifte nazaran.hoşuma gitmeyen şeyde ne yapsa yaranamaz bana.İmkanın olursa Drift kullanmanı öneririm.Daha sonrada yamaha.ikinci el alacaksanda bildik motor almanı öneririm.