çok sessiz ya bu topik nerdesiniz ??
Burdayız motorun videolarını bile souk mouk demeden bindim yükledim yutuba kimse ilgilenmedi. galiba haklısın.
çok sessiz ya bu topik nerdesiniz ??
bagajı motorla beraber almıştım..ama bagaj demiri 40 mı 50 liramı neydi..orjinal,nden saglam demir yani..bagaj beya geniş herşeyi koyuyorum içine...usta ya motorun çok hoş duruyo kazasız belasız kullan bagajın çok hoşuma gitti kaç liraya aldın
Zincir boşluğunu kontrol et. Normal sıtandartlarda olacak. Ne sarkacak nede taş gibi gergin olacak. Hafif bi esneme payı olacak. Bu şekildede atlama yapıyosa dişlilerde aşınma yoksa, genede atlama yapar gibi yapıyosa dişli, zıncir uyumsuzluğu vardır. Ya öndişli,arka dişli zincir değişimi yapacaksın yada zamanla kendi alışır zaten bekleyeceksin.arkadaslar bizim motora o ring zincir ebatı ölçüleri varmıtır??kaç liradır bu zincirin fiyati dişlii ile beraber???
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:00 ----------
birde biraz önce işe gelirken dik bi yokuşta 1 viteste çıkıyodum tak diye bi ses geldi durdu ..sandım ya zincir koptu yada vites attı..baktım zincirde bişi yok sonra çalıştırdım devam ettim işe gelene kadar hiç bi sorun olmadı vites degiştirdim deneme yaptım yine bişi yok..acaba zincir gevşedide dişli mi atlada ..sizce nedir ??
Merhaba arkadaslar
gunlerdir forumlari takip ediyorum asagi yikari hepsini okudum sayilir.
Bi motor almayi dusunuyorum oncelik ybr idi ama fiyat olarak oldukca yuksek.(dun pazarliga gittim 12 taksit 4600tl buna ek olarak plaka aksesuar masrafi yani 5000tl) ewet bu durum benim bakis acimi degistirdi.
Yorumlari okuyorum ve driftten genel anlamda herkes memnun.
Galiba bende drift alicamen azindan oldukca bi fiyat farki var belkide iki tane alirim geri kalanla
Merak ettigim birkac nokta var son suratle alakam yok 70-100km arasi bana yeter.
Onemli olan titresimi benim icin ve yolculuk esnasinda rahatligi birde uzun zamandir kullanan arkadaslar dayanikliligi nasil titresiminden tabi varsa artma var mi simdiden tesekkurler
kronik sorunlari giderilebilen sorunlar ornegin lastik veya arka plastik bolum. Yani bu cesit sorunlar onemsiz
arkadaslar bizim motora o ring zincir ebatı ölçüleri varmıtır??kaç liradır bu zincirin fiyati dişlii ile beraber???
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:00 ----------
birde biraz önce işe gelirken dik bi yokuşta 1 viteste çıkıyodum tak diye bi ses geldi durdu ..sandım ya zincir koptu yada vites attı..baktım zincirde bişi yok sonra çalıştırdım devam ettim işe gelene kadar hiç bi sorun olmadı vites degiştirdim deneme yaptım yine bişi yok..acaba zincir gevşedide dişli mi atlada ..sizce nedir ??
ümit ben motoru aldığım ilk hafta yaptı o şeyi ani kalkış yapmıştım zincire bir şey oldu diye korkmuştum sorun yoktu.
burdurlu motorda titreşim yok çok memnun kalırsın hafif lakalara bile hızlı girmek isteyeceksin çok rahat geçiyo lakalardan