slm herkese..bugün servise gittim..6000 km bakımını yaptırdım lastikleri degiştirdim.ön balata degişti ,buji ve buji baslıgı degişti,hava fltresi degişti,arka firen ayarlandi ve firen içinde plastik bi parça var o degişti..debriyaj ve vites ayarı yapıldı bazılarını resimledim ekliecem..tekerleri pirelli aldı mt 65 deil ama usta çok güzel teker dedi bi kaç motorcuyada sordum kulananlara on numara teker dediler bende taktırdım arka 85 öm 80 tl.toplam 165 lira..koruma demiride taktırdım..bana komple hepsi işçilik falan 350 liraya maal oldu..ama motor tertemiz oldu artık yag degişimi hariç uzun zaman bakım istemez..önceki motoruma da çok iyi bakmıştım buna da çok iyi bakacam yolda sagda solda bırakmasın beni
lastikler
h
ön teker balata degişimi
arka teker firen merkezindeki plastik degiştirildi
zincir kontrolü
arka firen pedalı egzoza degiyodu o ayarlandı artık degmiyoiyoksa egzozu delecekti zamanla
buji ve buji baslıgı degişimi
hava filtresi degişimi ve içi temizlendi
koruma demiri takıldı geriye kıvrılandan önermediler bunu taktırdım
lastik degişimi
buda son hali temizlik yapacam daha
bunun haricinde ufak tefek seylerde yapıldu..motor suan ful bakımlı oldu.gül tepe has motorda yaptırdım ..
şuan biraz daha iyi kullanıyorum motoru 2 vitese yukarda geçiyodu geç yani o ayarlandı şimdi firenlerde vites te tam istedigim gibi lastik ile ilgili düsünceleri biraz daha kullandıktan sonra yazacgım