Arkadaşlar ben Trabzonluyum ve burada yaşıyorum. Geçtiğimiz yaz Trabzon'dan İstanbul'a mh 125 drift ile yolculuk yaptım. Yolculuğum 1500 km sürdü ve geze geze yolculuk yaptım. Son 1 senede elime 2 tane mondial motosiklet geçti biri 2010 model kt 125, diğeri driftti. Mondialin eski motorlarını bazı arkadaşlarda gördüm motor kaportaları pert durumda idi ama kaç senelik motorlar yine çalışıyor sapa sağlam. Biraz düşündüm ve mondial motosiklet aldım. Aklımda 125-150 sınıfı içinde ybr125 vardı. Taki motorun tipini görene kadar. Bana göre ve çevremdeki bazı kişilere sorarsak ybr ve mh arasında güzel ve şık olan mhydi. Kime sorsam mh diyordu. Motoru aldım. Özenle kullanmaya temiz tutmaya çalıştım. Oturduğum yer Trabzon / Akçaabat, Akçaabatta 60000 civarı nüfus var, motoru akşam evin önüne çektim ertesi sabah motor ile çarşıya indim, inanın şok oldum, herkezin gözü motorda sanki lamborgini aldım yani o derece

Millet soruyor kaça aldın nerden aldın markası ne nasıl bişey bu falan derken 6 aydır bende motor. Acayip nazara geldi motor, karayolunda cirit atan ben, 20 km hızla giderken motoru sağa yatırdım

Olduğu yerde ayaklığı koyduğum halde motor yana yatıyordu sapa sağlam koydum hemde, düz zeminde, motor kaç defa yan yattı yaklaşık 3-4 defa yatmıştır fakat elcikler haricinde hiç bir yerine hasar gelmedi koruma demiri felan yok. Sadece elcikler çizildi yenisile değiştim. Arkadan bir scooter, mh 125 etiketli yan granaja vurdu granajda çizik dahi yok, burada bi bankanın müdürü geri geri geldi ön çamurluğa girdi ne çizik var ne kırık, adam vurdu diye dedim çamurluğu yenileyeyim, adam diyor hiç bir yerinde bişey yok bunun neyini değişecen diyor

Neyse şuan makinem 9500 de bir defa sübap ayarı çekilmedi ilk günki gibi, rodajını özenle yaptım motoruma anahtar değmedi, şuan ilk gün ki gibi değil ilk gün halinden daha iyi şekilde çalışıyor, tabi biraz bakım gerektiriyor bu çalışmayı sağlaması için. İnanın artık çin malı yargısını mondial bu motorla kırdı. Benle İstanbul'a gelen arkadaşın altında ybr125 in motoru ile aynı motora sahip başka marka motor var, inanın ben iki kişile o tek kişiyle benim ne hızıma ne çekişime yetişemiyor. Acayip bir torka sahip. Bu yamahanın yzf r125 diye bir motoru var, bulunduğum yerde bir arkadaş almış motoru, trafikde yan yanayız kalkış yapacağız benden önce gaza basmasına rağmen bir asıldım 4-5 saniye sonra 10 metre gerimde kaldı. O denli çekişi var. Artçı var motorda 115 kilo bayır yukarı 2. vitesle sorunsuz çıkıyorum

bende 70 kiloyum. Şunuda geçmiyeyim motorun üstüne biraz yatın gidonu sağlam tutun 135 i geçer. Geçmezse gelin ben motorumu size beleş verecem. o derece. Ben ne mondial bayisiyim ne de mondial çalışanı ... ama adamlar bu sefer kendini aşmış.
İstanbula iki günde gittik fakat sürekli yol üstünde değildik. Giresun,Ordu,Samsun,Sinop vs... gezerek gittik. 2.Günün Akşamı Saat 6 da Sinop'tan İstanbul'a doğru durmaksızın gittim ve 5 saat hiç inmedim motor üstünden motorda sıfır şişme, gaza bir basıyorum 130- 135 direk zorlamadan çıkıyor. Ben gidiyorum diğer arkadaş geride kalıyor bekliyorum kenarda beni yetişmesi için. İstanbul'da yaklaşık 500 kme yaptım, buji ve hava filtresi değiştim. Başka bişey yok aynen devam
Yani bu insan ön yargısını kırmak zor, mümkün olduğunca her motoru incelleyip deniyorum. Şunu diyeyim 125 sınıfında en iyilerden biri. Yok o çin yok bu japon yargısı benim için azda olsa vardı şimdi tamamıyla yok. Kesinlikle diğer motorlara o parayı vermenize gerek yok bu motor herşeyi fazlasıyla yapıyor. Altta değerlendime notu vereceğim , belki almak isteyenlere faydam olur.
Olumlu Özellikleri
Serilik - 10 Üstünden 9
Toplam Hızı - 10 Üstünden 8
Dayanıklılık - 10 Üstünden 8
Rahatlık - 10 Üstünden 7
Parça - 10 Üstünden 10 Fakat birde şu parça alım işini sadce bayiler yapmasa güzel olurdu.
Tip Açısından - 10 Üstünden 8
Yakıt - 10 Üstünden 7
Fiyat - 10 Üstünden 9
Denge - 10 Üstünden 7
Titreşim Olmaması 10 Üstünden 8 Çok az hissedilmeyecek kadar.
Olumsuz Özellikleri
Sele Çok Küçük Biraz Konforsuz - 10 Üzerinden 5
Amortisörler - 10 Üstünden 6
Lastikler 10 Üstünden 3 Bile Vermem

Lastikler berbat fakat drift motoru sonuçta yapılış amacında lastiklerin pek önemi yok.
Far Sistemi - 10 Üstünden 5 Xenon takarsanız 10 üstünden 10 ben taktım süper duruyor ve aydınlatıyor.
En büyük olumsuz özelliği kimse onun ticaretini fazla yapmıyor çünkü insanların ön yargısı var.
Bu arada motosikletimi satıyorum, Tertemiz ve sorunsuz, çiziksiz diyebilirim, Sebebi Kawasaki Ninja 250r alacağım.
Şunuda diyeyim 125-150 sınıfında touring ve ss tarzlarında alınacak motorlardan en iyisi diyebilirim. Mondialin 250 lik ss motoru olsa inanın onu satın alırdım. Ama şuanlık 250 Sınıfında en iyisi Kawasaki.