emre arkadaşım
1-) mc ve mr 125 te hız kesiciye falan girmiyor. ( hem onun adı hız kesici değil, devir kesicidir ) yazın arkadan esen rüzgarla 132 km/h gördüm. eğer 125 km/h de kesiciye giriyor olsa yokuş aşağı bile olsa 125 km/h ı asla geçiremezsin motora ama ben 132 gördüm
2-) evet mh drift son hızda mc den ve mr den daha iyi ama bunun nedeni bizim mclerde aynı sizin karbüratörden olması. o yüzden motor yüksek devir göremiyor 9000 devirden sonra adım adım ilerliyor. karbüratör yetmiyor
3-) sen mc ve mr de, driftteki kadar tork yok demişsin ama senin motorda 10.5 nm tork var mc ve mr de 12nm tork var. istersen bir kalkış yap bakalım 80-90 km/h kadar mc nin yanına bile yaklaşamazsın. sen motorun 135-140 yapıyor diye torku daha fazla sanıyorsun ama o torkla alakalı bir durum değil. bunları öğrenmen için biraz doğru kaynakları bulup bol bol okuman gerekir. öyle sanayideki ustaların laflarıyla öğrenilmiyor bunlar
4-) driftin, cbrın. mcnin arkasından arabayla itsen yinede 160 yapmaz lütfen bilinçli olalım gereksiz yere form kirlenmesin. (cbr 250 bile 160 bazen yapabiliyor )
5-) kimse drifte cart curt etmiyor biz son hızları kıyaslamadık kalkıştaki seriliğini ve tek teker yapmasını konuştuk. buda torkla alakalı mc ve mr, driftten çok daha torklu. eğer mc ve mr de daha kaliteli bir yakıt sistemi olsa drifti son hızdada geçer çünkü drift 13 beygir, mc 14 beygir. zaten akıl var mantık var biri 135cc diğeri 162cc
6-) cbr 125 ile ben 142 km/h gördüm ama 151 km/h görende var yol, rüzgar, eğim v.s çok etkiler son hızı. ama gerçek son hız; düz bir yolda motorun üstüne yatılmadan görülen hızdır. dediğim şartlarda yani üstüne yatmadan ve eğimsiz bir yolda ne cbr nede drift 135-140 ı asla göremez. hem şuda var cbr isterse 100 km/h son hız yapsın yinede 10 kat iyidir bizim motorlardan. cbrın son kasasını bir kez kullan bir daha drifte binmek istemezsin. kardeşim cbr ı aldığından beri mc ye binesim gelmiyor. son hız herşey demek değildir, yol tutuş, düz gidiş, aerodinami, denge bunlar çok daha önemlidir.
şimdi dirft kullanıcıları yanlış anlamasın. ben drifti kötülemedim sadece yanlış yorumları düzelttim. şunuda belirteyim cbr 125r kardeşimin motorudur, benim kendi motorum 150 mc. yani anlayacağınız japona binip çinlileri küçük gören tiplerden değilim.
son olarak şunu ekliyim mc, 125 km/h te kesiciye giriyor demişsin ama mc 10600 devir civarında kesiciye giriyor. fakat 125 ile giderken 9500 devirde oluyor. lütfen kesin bildiğimiz konularda konuşalım, bilmeyen yada yeni öğrenen insanlar burdan yanlış bilgiler edinmesin