Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

o bir litre yag maalesef motorun canı sogutuyor yaglıyor herşey onda tutupta arba yagı koyanlar var onların motorlardada balata problemi eksik olmaz

belo
Dün, 23:21
o bir litre yag maalesef motorun canı sogutuyor yaglıyor herşey onda tutupta arba yagı koyanlar var onların motorlardada balata problemi eksik olmaz

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...-bilgi-paylasim-basligi-29.html#ixzz1P5n8xW3m
100.000 Km de bir,baya sık olsa gerek.Balata tamamen kullanım ile alakalı.Masraflarım karşılansın tersi olursa iadeyi garantiliyorum.Hatda yağ firmalarıyle bile iddiaya girerim.100 bin in altında hiç balata degişmedim.Yarın yolda kalıyormuşum:queen::queen::queen:Diyecegim fakat izindeyim............

Arkadaşlar bu gün eski foça ile yeni foça arasında acar kampingin ön koyunda motorun kask kilidine bagladıgım kaskım çalındı aman o kilide güvenmeyin

Arkadaşlar bişey soracam bugün sipariş verdimde ellerinde beyaz yoktu gümüş gri istettim bende. Size göre en güzel renk hangisi ?

Beyaz - Gümüş Gri - Siyah

arkadaşlar bence siyah alın çünkü beyaz da ve gri de ön çamurluğun maşadan sonra ki kısmı ve aselenin altında ki plastik parçalar (hava filtresinin muhafaza parçarının olduğu parçalar) boyasız :(
bi tek siyahta boyalı aklınızda bulunsun...

Siyahmı benim kle 500 siyahtı elimde bez dolanacaktım nerdeyse tozu nasıl gösteriyor bir bilseniz ben boya olmayan yerleri karbon kaplatacagım daha ciks olsun

Arkadaşlar bişey soracam bugün sipariş verdimde ellerinde beyaz yoktu gümüş gri istettim bende. Size göre en güzel renk hangisi ?

Beyaz - Gümüş Gri - Siyah

---------------

Beyaz ağustos ayına kadar çıkmıcak dostum piyasaya. bulduysan hiç kaçırma. çok sınırlı sayıda var şu an. abim mondial yetkili servisi ordan biliyorum. servis olmasına rağmen beyaz bulamadı ben de gri aldım .

Mondialmotora sordum zaten 1 temmuzda gelecekmiş bende gri aldım ve çok güzel hoşuma gitti :) ama beyaza bence mükemmeldi

Tavsiye olarak lastikleri degiştir ben pirelli mt 65 taktım her ne kadar arka plastik demir densede aslında sadece kulakları demir oraya topcase takma orta sehpayı kısalt buji başlıgının mmetal kısmını sök at

serviste 20 lira aldılar sadece yağ değişimine para alıyolar işçilik 2. bakımda alınıyo

tutupta mondial marka yag koymadilar inşallah yada iphone bence en iyi yaglar castrol repsol ve motul dur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar