cbf si olan arkadaşla muhabbetim yok iş yerimin önünde motoru görünce sordu senin mi diye evet benim dedim.
motorunu benimkinin yanına koymuş Allah var motoru şık ve bakımlı görünüyordu. dediği ilk şey km. sini sorduktan sonra ne arızası yaptı oldu. ben motoru yeni aldığımı söyledim ardından cevabı yapıştırdı. benim motorum 17 binde sen bırak 17 bini 5 bine gel o zaman görürsün dedi. bende hiç sanmıyorum arıza çıkaracağını dedim. selesinin rahat olmayacağını sanki bisiklet selesi gibi dar olduğunu cbf ile uzun yola gidersen az yorulacağını drift in çok titreşim yapacağını daha hatırlamadığım bikaç bişey daha söyledi. 6 aydır kullanıyorum aman aman bi sıkıntısı olmadı. sürerken çok keyif alıyorum. + aynı işi görücek bi motora 2500 lira daha az verdiğim için rahat uyuyorum.
arkadaşlardan biri demişki yorumuma karşılık nesi racing diye ön grenaj racing özentisi bana kimse "zaten touring motor öyledir" diyemez. cbr 125 alamayanlara alternatif bi motor. ben tipini beğenmiyorum cbf nin isterse altın kaplama olsun. mobileti andırıyor yaaa
herkese saygılar. kazasız belasız inşallah[/QUOTE
cbfin neresi racing kırması diyen benim arkadaşım ve lafımın arkasındayım. Örnek: fazer, cbf600, cbf1000, kawasaki z1000 sx ve daha aklıma gelmeyen bir sürü touring var ve hepsidegrenajlı hatta cbf150 den daha cok grenajları var. Şimdi bunlarda racing özentisi mi? Zaten touringlerin nakedlerden en büyük farkı grenajdır. Cbfi bende sevmiyorum çok tipsiz geliyor ama sırf ben sevmiyorum diyede hakketmedigi yorumları yapmıyorum