Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
izmir bgn guneslı ama kacgndr burayıda acayp sel goturuo nerdeyse zatn beledıgesını gelen bılr bı yagmurda heryer gol oluo masalahı war.. :) ama mazgallara dıkat arkadaslar lastık ne olrsa olsn kayıyo oralarda cok dıkatlı gecmek gerekıo

izmir bgn guneslı ama kacgndr burayıda acayp sel goturuo nerdeyse zatn beledıgesını gelen bılr bı yagmurda heryer gol oluo masalahı war.. :) ama mazgallara dıkat arkadaslar lastık ne olrsa olsn kayıyo oralarda cok dıkatlı gecmek gerekıo

KARDEŞİMDE BUGÜN İZMİRE geldi narlıdere de kısa dönem için sınava girdi şansına hava iyiymiş

Motosikleti
Fazer8 abs
arkadaşlar bu driftlerde benzin musluğu yukarı sola ve aşşağı çevriliyor ama yukarı çevirdiğimde ne anlamı orta da olduğunda ne anlamı aşşağıya çevirdiğimde ne anlamı cevap verirseniz sevinirim

aşağısı yedek depoya çevirir, yukarısı ana depo. ortada yani ileri dönük bırakırsan benzin musluğu kapanmış olur. çalıştırmadığın zamanlar herdaim ortada bırak

Allahın izniyle bu haftasonu alıyorum DRİFT'imi :]
artık bende sizdenim arkadaşlar :D

Honda cb125 ile drift arasında gittim geldim sonunda kararımı verdim. Hem fiyat olarak hemde 2 motoru karşılaştırdım DRİFT daha cazip geldi acıkcası.

aşağısı yedek depoya çevirir, yukarısı ana depo. ortada yani ileri dönük bırakırsan benzin musluğu kapanmış olur. çalıştırmadığın zamanlar herdaim ortada bırak

Neden motoru çalıştırmıyacağımız zaman ortada bırakalım? Bi anlamı felan varmı? depo açık olsa ne olur? Birde Yukarıda iken yolda giderken benzin bittiğinde otomatik olarak yedek depoya geçiyormu yoksa el ile manuel olarak mı aşağıya indirmemiz gerekiyor?

Arkadaşlar Motorsikletimi 28 kasım itibariyle satmış bulunmaktayım.11300 km de çanta+kask+mont hepsi 2450 ye verdim ..artık drift sayfasında olamayacağım. Öncelikle yeni drift alan arkadaşlara tavsiyem hemen lastikleri değiştirmeleri tercihen michelin pilot sporty ekstra olarakta oringli zincir tavsiye ederim. Tekeriniz yere düz bassın kazasız belasız sürüşler dilerim.

arkadaşlar bu driftlerde benzin musluğu yukarı sola ve aşşağı çevriliyor ama yukarı çevirdiğimde ne anlamı orta da olduğunda ne anlamı aşşağıya çevirdiğimde ne anlamı cevap verirseniz sevinirim

Kitapçığında da yazıyor.Ortada kapalı,aşağı ana depo,yukarı yedek depodur.Benim benzin bittiğinde yukarı çekiyorum yedeğe geçiyor.

mondial drift yaklasık 9 aydır aktıf kullanıyorum duzceden. motorun herseyını ozel pm yada burdan sorabılırsınız sıbop ayarlarından cekısıne kadar sesıne kadar uzmanı oldum :D

Neden motoru çalıştırmıyacağımız zaman ortada bırakalım? Bi anlamı felan varmı? depo açık olsa ne olur? Birde Yukarıda iken yolda giderken benzin bittiğinde otomatik olarak yedek depoya geçiyormu yoksa el ile manuel olarak mı aşağıya indirmemiz gerekiyor?

Benzin hortumun sağlamsa vanayı ortaya getirip kapatmak zorunda değilsin. Extra önlem sadece başka bir şeye yaramaz. benzin uçup gitmez açık bırakırsan.
Otomatik ana depodan yedek depoya geçmez. el atıp kendin yapacaksın. yolda giderken baktın motor silkeliyor. hop bi el darbesiyle yedeğe alacaksın.
yolun açık olsun.

Allahın izniyle bu haftasonu alıyorum DRİFT'imi :]
artık bende sizdenim arkadaşlar :D

Honda cb125 ile drift arasında gittim geldim sonunda kararımı verdim. Hem fiyat olarak hemde 2 motoru karşılaştırdım DRİFT daha cazip geldi acıkcası.

Hayırlı olsun...
yaza kısmetse bende alıcam ehliyetimi alınca.

Motosikleti
Fazer8 abs
Kitapçığında da yazıyor.Ortada kapalı,aşağı ana depo,yukarı yedek depodur.Benim benzin bittiğinde yukarı çekiyorum yedeğe geçiyor.
şimdi kafam karıştı işte üstteki arkadaş yukarı ana depo demiş siz aşşağı ana depo demişiniz şimdi kesin olarak yukarımı ana depo aşşağımı bu arada birde kitapcığı bende yok 2 el aldığım için kitapcığı vermedi satan kişi o yüzden bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

şimdi kafam karıştı işte üstteki arkadaş yukarı ana depo demiş siz aşşağı ana depo demişiniz şimdi kesin olarak yukarımı ana depo aşşağımı bu arada birde kitapcığı bende yok 2 el aldığım için kitapcığı vermedi satan kişi o yüzden bilmiyorum
servisi aradım yukarı ana depo diyor :) aşşağı yedek diyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------

servisi aradım yukarı ana depo diyor :) aşşağı yedek diyor
:queen:
Allah Allah.Benim benzin bitince ben yukarı çekiyorum.Eğer aşağı yedek depoysa 10 litre mi alıyor yedek depo:silent::queen:Çok enteresan.

Sen mandalın bitişini kastediyorsun galiba, mandalın bitişi yukarı gelince evet yedek depoda oluyorsun. Herkesin anlatım tarzı farklı. Koysanıza bi foto adam rahat etsin.

---------- Post added at 19:10 ---------- Previous post was at 18:59 ----------

Motosikleti
Fazer8 abs
bu olay iyice çıkmaza girdi şöyle anlatayım mandalın uzun kısmı yukarı gelince ana depo heralde veya ben biniyim yenek ana ne farkeder ikisindede yakıt var nasıl olsa :queen: baktım bitti çeviririm

yukardaki şekilden bir şey anlamadıysan, gündüz gözü ile vanaya bak. Tekrar bu resimlere bak. yine kafan karışırsa, motoru olduğu gibi bırak ve olay yerini terk et. :queen:
olmadık yerde yedek benzinde bıraktığın ile kalırsan. o zaman ana depo ve yedek arasındaki farkı anlarsın. :cat:

Motosikleti
Fazer8 abs
yukardaki şekilden bir şey anlamadıysan, gündüz gözü ile vanaya bak. Tekrar bu resimlere bak. yine kafan karışırsa, motoru olduğu gibi bırak ve olay yerini terk et. :queen:
olmadık yerde yedek benzin ile kalırsn. o zaman ana depo ve yedek arasındaki farkı anlarsın. :cat:
şöyle söyleyim iş yerinden internete girdiğim için resimler url ler vs vs hiç bir şey göremiyorum o yüzden konuya fıransız kaldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

tamam şimdi oldu telefondan girdim baktım ben şu an yedekte kullanıyomuşum :flower:

c90

muslukta ok işareti > buna benzer o ok yukarı bakarsa yedek depoyu kullanmaz
aşağı bakarsa tüm depoyu bitrir yolda kalma riskiniz olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar