boşver hiç kurcalama hacim arttırsan yakıt artacak belki düzen tutmayacak arıza verecek en iyisi bu hali. şimdi motoru senteye getirmenin bi yolunu buldum gibi evin altında resim çektim bunuda honda cg 125 in subap ayarı videosundan doğru kafa çalıştırarak buldum sonuçta beyin bedava

simdi o videoyu seyrederken adam bobinin bulunduğu taraftaki kapağı söküyor orada sargının üzerindeki işaretten senteye getiriyor. bizim çinlide de bir vida var o kısımda parlak renkli ilk zamanlar bu neydi diye açmaya çalıştım açamadım bugün onu sökebildim ve mutlu son sente ayarı için üzerinde işaret var

o kapagın altında 4 tane civatanın tuttuğu üzerinde mondial yazan küçük kapak var. onu da söküyoruz içinde 14 lokmayla çevrilen civata var onu çevirerek senteye getiriyoruz resimlerle göstereyim daha iyi anlaşılır
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------
t harif yanında çizik bir de f harfi yanında çizik var acaba hangisi f mi t mi ki bana t gibi geldi ama bakalım motor soğuyunca girişecem sıcak şimdi