Senin motorun saati doğru gösteriyor mu ? Ben ayarliyorum bozuluyor. Km saati dalgalanma yapıyor devir saatinin teli koptu onu bulamadım bakalım gidiyor böyle. Degistirdigin yağı yağ değişimi yapan yerlere verebilirsin. Senin on çamurluk çok havada duruyor onu bir kademe aşağıya alabilirsin böylece daha bütün duracaktır. Emanet gibi motordan ayrı duruyor şimdi. Far işini ne yaptın degistin mi ampulu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Bu arada geçen motora ayar yaptirmistim. Memnun kalmadım. Subap ayarını sıkı yapmış egzozun susturucusunu taktigim zaman 2 viteste çıkarken üç isteyen yerde artık ikinci viteste bayılma yapıyor. Dortle çok rahat ciktigim rampayi yine çıkıyor ama bayılıyor. Orjinal egzozu taksam hiç gitmeyecek galiba :-( karburatoru temizleyecem iğne ayarını da aşağıya alacağım bi ayar çekti bi şey biliyor sandim bende en iyisi kendim yapmak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
teşekkürler amin ALLAH kimseye kaza bela vermesin.senin motorunda güzel ama bana cg dedimmi kare far kare gösterge olacak
Sen bizim motorlari mi begenmiyon bide

tabi sayfan açılmış artık begenmezsin bizimkileri

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
Birde motor hız olarak 100 de kalıyor eskiden 120 ye oturuyordu hemen hatta yol olsa üstüne egilsem 120 yi yavaş yavaş geçecek tı o da gitti. Motor resmen kasiliyor. Son gaz giderken gazi bırakıp tekrar acarsam motor afalliyor oksuruyor gibi bi tekleme gibi bi şey yapmaya başladı ayardan sonra.