kardeşim ben aslında ilk prince alacaktım aklımda prince vardı adam 1750 ye bırakıyodu 2.000 kmde sigorta sı noteri filan para yetmedi bende deluxe aldım ama çok memnunum ön fren disk olması büyük avantaj kampana fren ısınınca zor tutuyor ama ön fren disk olunca ön arka .sıkınca motor frenlemesi iyi oluyor mg prince dede ön disk fren var ama 2. eli zor bulunuyor koskoca istanbulda sadece 1 ilan var hep honda yamaha bide drift ilanı var çok şükür deluxe iyi denk gelditek sıkıntısı plaka fb plaka ben takım tutmuyorum derbi gününe denk gelirsem başım belaya girecek
![]()
dene istersen suyu kaynat ondan sonra kaynamış suyu bi kaba veya tasa dök üstüne papatyayı dök buharını çek ahanda doğal nargilesoğalasın boğazlarım düzeldi biraz en azından faydasını gördüm sirkeli suyun öksürüğüm azaldı sayende. kuru papatya yerine papatya çayı koysam olmaz mı suyun içine o da papatya sonuçta![]()
Saol moturmotur kardeş-abi, heralde 125mg deluxe alcam ozaman .. Hazır bahsetmişken, deluxe'ün standart lastikleri iyimi?
Şimdiden teşekkürler motur abi![]()
dene istersen suyu kaynat ondan sonra kaynamış suyu bi kaba veya tasa dök üstüne papatyayı dök buharını çek ahanda doğal nargile
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
motoru aldığım adam arka lastiği dublex yapmış ön lastiği değiştirmemiş ama ön lastik hiç güven vermiyor geçen gün 5 km hızla gidiyodum sağa dönecektim araba geliyodu döneceğim yerden hızım en fazla 5 km ben ön freni sıktım ön teker hemen kaydı motor yan yattı ben acayip şaşırdım bu hızda motor kayarmı milletde şaşırdı galiba hepsi bana bakıyordu neyseki koruma demiri vardı ne bana nede motora bir sıkıntı olmadı çok şükür bir kaç gün içinde dublexe çevirtcem İNŞAALLAH ıslak zeminde heralde bu lastikle buz pateni yaparız
Birde ben motoru aldığımda koruma demiri yan ayaklıklar arka çanta silindir şeklinde sağda ve solda çantalar ekstradan geldi bayağı hesaplı oldu bana yarın unutmazsam fotolarını koyarım
bendeki motosiklet de bunların tipinden yani cg türevlerinden ön arka çelik jant lastikleri biraz daha kullanıp dublex yaptırmayı düşünüyorum hızda çekişte azalması olur mu?
125MG Deluxe kullanıcıları motorun bir videosunu çekip koyabilirmi lütfen?
lastikleri aynı ebatta alırsan neden olsun ki
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
nasıl bir video istiyosun ? ben bir tane çekmiştim tel ile ama video boyutu çok büyük 105 mb felan yüklenmesi çok çok uzun sürer bilgisayar aşırı yavaşladı zaten virüs koruması felan yok 2-3 senedir. format attırmam gerek![]()
Kaspersky internet security yükle tarattır uzun sürer ama virüs bırakmaz benim harddisk 500 gb 2 gün taradı ama bilgisayar hızlandı virüs felan bırakmadı inan bana daha iyi antivirüs yok denedim gördüm
Video farketmez, ister egzoz sesi olsun ister görünüş olsun ister sürüş olsun.. Ama koyamazsan birşey diyemem( koyarsanda çoook sevinirim) )