Merhaba
Kendi bilgilerime dayanarak aldığım 125 kt den çok memnunum. Motora biraz 15 yıllık motor tutkumu Harley Davidsondan esinlenip kendi çapımda motorumu kişileştirdim uşakta motorum tekdir özeldir kim görse cembabanın motor derler.
Test sounçları başlığı altında tüm yorumları okudum güzel bir paylaşım olmuş fikir ve öneriler de mantıklı. Benden sadece eleştiri şu yönde;
Motorumu ilk aldığımda yıkadım yağladım cilaladım bakım yaptım en çok zarar gören kısım depo , Boyası çok hassas onun için cilasıs kullanmaya başlamayın.
Birde kendi deneyimlerime dayanarak ilk bakım yaptığımda motora lastik kalitesini anlamak için test yaptım, Lastik kalitelimi değilmi anlamak için yapmanız gereken arab sabunu ile tertemiz yıkamak durulamak ve kurutmak, sonuç olarak lastik pırıl pırl ve parlıyorsa lastik iyidir ve iyi yolda tutar ve aynı zamanda kavuçuk oaranı çok demektir. Ama testim sonucunda %30 bir canlılık vardı lastiklerde yani lastiklerin kavuçuk oranı düşük arkadaşların söylediği gibide motor ıslak zeminde tabiri cayizse göt atıyor. Söyliyeceklerim bu kadar almak isteyen alsın derim , şu sebebden dolayı yine alınır motora aksesuar olarak yapmak istedikleriniz hayalinizle sınırlı ne isterseniz yapabiliyorsunuz beni etkileyen yönü ise bu aslında. Ben harbi Harley Davidson hastasıyım kanıma işledi bu marka istanbulda H.O.G dan - Bir çok dostlarım var her hafta görüşürüz. Fakat emekliliğime bıraktım bu tutkumu emekli oldummuydu hemen bir Harley Davidson Ultra Classic Electra Glide alıcam 2 adet bir eşime birde kendime türkiyeyi fet ettikden sonra dünyayı gezicem o derece iliklerime işlemiş bir efsane markadır benim için. Aslında harley davidsonunda hastası olmamızın sebebi yapıcağınız herşey aksesuar ve motor güçlendirmesi hayalinizle sınırlı ne isterseniz yapabiliyor olmanız güzel. Örnek Sposster modelinde binlerce farklı tarzda aksesuarda motor var. Ben diyorum ki yaşasın motor tutkusu , KASKSIZ ASLA MOTORA BİNMEYİN VE UNUTMAYIN BEL KEMERSİZ MOTOR KULLANILMAZ HADİ MOTOR KIYAFETİ ALMADINIZ DİYELİM AMA BEL KEMERİNİ MUHAKKAT ALINIZ. BÖBREKLER BOŞLUKTA OLDUĞUNDAN İLK ZARAR GÖREN ORGANIMIZ, TABİ BİZİM HABERİMİZ BİLE OLMUYOR. YOLUNUZ VE FARINIZ AÇIK OLSUN.