Mondial 125 KT mi , Kymco Pulsar CK 125 mi?

Arkadaşlar bu aralar motor aldım alacağım.Günlerdir gerek internetten gerekse motoru olan arkadaşlardan edindiğim bilgilerle iki model arasında kaldım.Birde bu forum aracılığı ile size sorayım dedim.Şimdiden teşekkürler...

KYMCO CK125 derim. Kullanıcıları memnunlardı. Sitede KYMCO ile ilgili bir çok bilgi mevcut.

Kymco varken mondialin adını telafuz etmek bile hata:cat:

Öncelikle bir yanlışı düzeltmek istiyorum. Türkiyede Kymco'nun Pulsar modeli yok. Pulsar modeli CK 125'ten sonra çıkan yeni model. Fakat Türkiye temsilcisi firma her nedense CK 125'in sonuna Pulsar kelimesini de ilave ederek tanıtım yapınca ortaya böyle bir saçmalık çıktı. Kymco CK 125 Pulsar diye bir model yok. Kymco CK 125 var. Birde Türkiye'ye gelmeyen Kymco Pulsar var. Üretici firmanın web sitesine girerek görebilirsin. (www.kymco.com)
Mondial mi Kymco'mu sorusunun doğru cevabı ise Kymco'dur. Bu sitede Kymco CK 125'i eleştiren, hatta yerden yere vuran benden başka kimse yok. Kötü bir satıcıdan aldığım sıfır motor iki ayrı arıza ile gelmiş, performansını ise beğenmemiştim. Şimdi rodaj dönemi geride kaldı. İyi bir rodajdan sonra motorum dört dörtlük oldu. Motorum 3000km.de ve ben memnunum. Kymco CK 125 al derim. Daha iyisi de var tabii. Yamaha YBR 125. Ama fiyatları epey farklı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Better Than Best (Bir Kere Alınır Yıllarca Kullanılır) Kymco :cat:

"Better than best" global slogan.

"Bir kere alınır yıllarca kullanılır" ise yerel slogan. (çin motorlarına hitaben Türkiyeye has bir seçenek)

Bu arada unutmadan, Mondial ile Kymco kıyaslanamaz bile. Tabii ki KYMCO!

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Tabiki de Kymco... :cat: Başka bişey demeye gerek yok. :)

"Better than best" global slogan.

"Bir kere alınır yıllarca kullanılır" ise yerel slogan. (çin motorlarına hitaben Türkiyeye has bir seçenek)

Bu arada unutmadan, Mondial ile Kymco kıyaslanamaz bile. Tabii ki KYMCO!

ya öyle değil lütfen ingilizce bilen biri gelsin
ben sözlükten açıklıyorum
better: DAHA İYİ - GELİŞMEK
than: -DAN
best: EN İYİ - EN İYİ BİÇİMDE

celıl ybr,Cahallığımı mazur görün,bayiden duydum valla :salut:

madem sordun söyleyeyim bende,mondial al, kymco alma, kymco çok sağlam motor bozulmaz motor tekniğini öğrenemezsin,çalıştırma problemin olmaz,arıza marıza çıkarmaz kendini geliştiremezsin,son hız gerektiğinde 120 km hızı görür,bakımları geldiğinde yağını değişir devam edersin.yani bence mondial al yeteneklerin gelişir.:cherry:(kymco ck 125 almanı tavsiye ediyorum)kesinlikle.hayırlı olsun şimdiden.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
kayınço derim alırsa hayırlı olsun şimdiden..

güzel kardeşim 2005 ten beri yoğun bir şekilde yaz kış 125 kt nin üzerindeyim.yolda bırakmadı hiç.marka olarak mondial ve kymco belki kıyaslanamaz ama ben diğer üyeler gibi binmediğim motor hakkında tahmini yorum yapmam.sana her türlü kefil olurum 125 kt ye.60000 km var hala taş gibi.belki abartıyorum ama bu haliyle sıfır kymco yu hız da ve yük te her türlü tokatlarım.sen delikanlı sözü dinle 125 kt al.arıza yaparsa da ben cebimden öderim.kullanmayan adamların sözüne kanma.

3 tane kymco sahibi ve de kullananlar kymco önermiş.Daha mondiali düşünmüyorsundur heralde:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar