mondıal 125 kt mi 100 ukh mi ramzey 125 xf mi

arkadaşlar ewt bu 3 motor arasında kaldım içimden debriyajlı almak geçiyo ama şimdi bunlardan hangisi daha iyi daha sağlam daha hızlı en önemlisi hızlı ve dayanıklı olan bide hangisi rampada daha iyi çeker. rampada bayılmaması lazım çekmesi lazım hangisini önerirsiniz. 2,500 e bundan daha iyisi daha hızlısı daha güçlüsü ve sağlamı varsa söyleyin lütfen ilk motorum ve son motorum olacak maddiyat dan dolayı

arkadaşım ybr 3,500 ytl üstünü tamamlarsan alırım. bana en fazla 2,500 ytl ye sağlam lazım

sıfır alcaksan 125 kt iyidir ama 2.el alcaksan bi ybr daha iyi olur 2000 2500 güzel bir ybr bulursun hızlı,dayanıklı,saglam daha iyi olur bence

Sıfır Kt 125 aldım kullandım bir buçuk sene kadar hiç bir proglem çıkarmadı
yedek benzin deposu dijital vites göstergesi 12 litrelik deposu rahat oturma pozisyonu sadece yüksek devirde vibrasyon yapıyodu oda iyi bir subap ayarı ile ataltıla biliyo bir nebze hiç durmadan 140-150 kilometre gittim yazın o gün toplamda 350 kilometre den fazla yapmıştım satarkende taş gibiydi iki tamirci gördü motoru dinledi test etti çok iyi dedi önere bilirim...

ama Ybr bula bilirsen al derim bende piyasası var satarken fazla zarar etmessin

Son düzenleme:
kt 125 in
artıları:
- ucuz yedek parça+ustalık
-alırken ucuz
-bence çinliler içinde en sağlamı
-gittiğim gezilerde 250 cc lik motorların bi depo benzini bitirmesine ragmen benim kt nin onca yolu yapıp üstüne 2-3 gün şehir içinde geze bilmesi:)
eksileri:
-100 km den sonra titreşim(ben 14 olan ön dişliği 15 yapıp baya bi faydasını gördüm.
-yaptığım şehir dışı gezilerde kironun birinin gömlege takılı güneş gözlüğü ile gelip büyük cc li motorlara aklınca kafa tutması ve grup içinde bak senin motordan gibi iğrenç muhabbetler:)
-ikinci elde 205 ytl tutan sadece noter masrafı(motorumu 1200 ytl ye satmıştım.
-2005 model motorların lastiklerini şambrel olması ve patladığında lastik tamiratının yanağın kalın olmasından dolayı zorluğu.2006 dan sonra dublex.

sonuç:nerede ise 20 000 km yol yaptım 8000 km de motor yaptırdım.işçilik dahil 220 ytl tuttu.siboplar, gömlek, piston olmak üzere değişti.sürekli uzun yolda kullandım.hafta sonları 250-350 km arası yapmak üzere. fiyatının hakkını veren bi motor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar