mondial 125 kt çinlilerin en iyisi diyorum fikri olan varmı

temiz bakılırsa yolda bırakmaz ama hor kullanmaya gelmez zaten arada fark bu

satoyama kardeşim ben bu motoru en hor şeklinde kullandım 3 kiş bindim ve dik yokuşlar tırmandım araziye soktum işim gereği ayrıca 60000 km oldu.
bu motor çin malo kalitesiz motor sa 60000 e kadar çoktan dökülmesi gerekiyordu.şuan için sadece elektrik problemi var kısa farın şalteri iletkenlik özelliğini yitirmiş o kadar.
benim motor kadar hor kullanılmayan diğer çinliler çoktan pert oldu.başta dediğim gibi ya bana iyisi denk geldi yada bu motor hakikatende kötünün en iyisi

Titreşim olmasa,tipi güzel olsa,benzin göstergesi olsa,ibresi yanlış göstermese ve haftada bir sorun çıkarmasa harika bir motosiklet olacak.

km göstergesi yanlış kabul ediyorum ama ibre denemesi araç beraberinde oldu.ayrıca tip meselesine gelnce tamamen zevk e endeksli bir durum.ama choopper ın yndan yemiş versiyonu olarak onun zevkini yada özentisini tattırıyor kullanan kişiye
hafta da bir sorun çıkarmaz o motor üzerindeki adam sorunluysa motor ne yapsın.
çin malı motor alacaklara ısrarla iyi niyetli tavsiye diyorum.
kötünün en iyisi

Son düzenleme:
125 kt debriyaj sorunu

arkadaşlar şuan kullandığım motor 125 kt.2005 te sıfır aldım.şuan motor 60 000 km de.Debriyaj balatası ve silindir contası değişti.arka balata 4 kez değişti.mootoruyla ve diğer aksamlarla hiç oynanmadı şuan 130 km hız yapıyor ve çekişi de mükemmel.
bu modellerin hepsi mi böyle yoksa bana şans eseri iyi mi denk geldi
yorumlarınız için teşekkürler

bende 2009 model sıfır mondial 125 kt aldım. motor 5000 km de ve 5 kez debriyaj balatası değişti. kafayı yemek üzereyim

Benim KT şu an 23.000 km'ye yaklaştı. Bakımlarını aksatmadım. Şu ana kadar 5 defa 350 - 600 km arası uzun yol yaptım. Yolda bırakma durumu çok şükür olmadı. Vibrasyon haricinde hiç bir şikayetim olmadı ki o da abartıldığı kadar değil.

Madem 1 yıllık konuyu hortlattınız bi cevapta ben yazayım.Bu tarzın en iyisi zealsun 125-6 modeli bence.Vibrasyonda diğer muadillerine göre daha az.Tarz olarak bu modelleri beğenenlere tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar