mondial 125 deluxe

Bir ay önce aldığım 125 cc. mondial deluxe marka motorumla pazar günleri izmir civarı gezilere katılmak istiyorum ama ,gruplardaki arkadaşların motorları genelde büyük cc. li motor lar olduğu için cesaret edip katılamadım. Uygun arkadaşlar lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim.saygılar.

O motor devamlı 100km hız gitmez mi gider. motosikletler için hız limiti 88km. gezidekiler çok fazla hız yapmamalılar, illa hız gerekirse de motorun üzerine süpermen gibi yatarsınız :cherry:

:mrgreen: aynen bendede deluxe var 1 sene once aldım hala kız gıbı 5 bın km de ıkı kısı duz yolda 100 km hıza rahat ulasabılırsın ama 100 den sonrası bıraz sıkıntı :) tek kısı akrobatık hareketler yaparak (uzerıne yatarak) 120 km ye uslasıyor ama 2 kısı 105 dedımmı kalıyo hafıf rampa asagı olursada 110 yapıyo :mrgreen: ama tebrık ederım guzel motor almıssınız aldıgınıza pısman olmazsınız sorunsuz makıne cuku :cat:

ya ben de alıcam deluxe önerirmsiniz bu motoru titreşimi fln varmı en son hız kac gider

Ya tabı okadar para olsa drıft alırm ama malesef para yok hızı falan nasıl kullanan arkadaslar varsa yazabılırlermı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar