Bunları yazan ve gerçekten yapılabileceğini sanan arkadaşlarım
Hayallerde yaşamak nasıl birşey acaba? siz tecrübelerinizle aktarırmısınız?
bilmediğin belli extrema.bu parçaları bende satıyorum, arkadaşım şimdiye kadar bu yazdıklarımdan haberinin olmadığını var sayıyorum. Bu motorlar 300 cc ile konya da ve her yerde yarışıyor.... daha da yazarsam gelmeyen 400 cc cg leride yazabilirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:09 ----------
Taklaya gelmesi için ne yapılabilir ??

.Neyin peşindesiniz?
Benden büyük olduğunu düşünerekten abi diyorum.
Abicim bu motorlara ne yaparsan yap hızı düşünme.
Hızı düşünenler zaten bu yazdığım listeyle yarışıyor. Yarışan adam 1000 2000 ve daha fazlasıyla yarışıyor. Bu tip adamın amacı para hemde hayatını hiçe sayarak para. Arkadaşım forumda güzel bir soru sordu onu kınama gibi bir niyetim yok. Lakin defalarca forumda çin malı motorlarla ilgili, düşük hacimli standart şehirde kullanılabilecek ekonomik motorlar la ilgili tartışmalar oldu. Hepsinde de genel düşüncemiz bu kategoride ki motorlara bu tip işlerin yapılmasının uygun olmaması. Motorun şasesi kaldırmıyor altı üstü 5 kg boru.
Bugün arkadaşımın ön dişli ile başladığını farzet. Evet son hızda bir artış olacak. Ama motor eskisine göre daha çok sıkıstırma ihtiyacı duyacak ve kullanıcıda haliyle devirli kullanmaya başlıyacak. Ne oldu yakıt arttı, motor hırpalanmaya başladı, şanzuman yükü arttı, debraj yükü arttı.
Hızlanma düşünce hadi eksozada el atalım (100 tl) ,,, o yetmiyecek 150 cc atalım ( üst kafayla krankla 200 tl ), oda yetmeyecek arka dişli (10 tl) , vs vs vs Aradan 1 ay bile geçmeden randımansız çalışma, teknik arızalar, motorsiklet yapısı itibari ile kazalar olacak vs vs vs derken en son arkadaşlar isyan edip orjinal haline dönecek. Peki bu zaman zarfında kullanıcın başına güvensiz bir motorla iş gelirse... Ben içimi biraz döktüm. Hiç bir motorcunun kaza yapmasını istemiyorum. Sağlıklı motor sağlıklı kullanıcı minimum risk maksimum aile.....