mondial 125 agk performans(sport) egzoz takılırmı

Mondial 125 agk ye performan egzoz u takılırmı yada ses ve egzoz patlaması için ne yapılır lütfen yardım edin

orjisi iyi bozup mahfetme bence ses olayındada alta bi delik aç ses tatmin eder heralde.

napcan egzost u patlatıp sende dostum anca arkandan bol bol küfür ederler bi ara bende motorun arızasından dolayı verdı çok da iyi olmuyo emin ol sürekli patır patır beynin şişiyo

ben motosikletimin egzozunu değiştirdim. gazı kestiğim zaman arada bir patlıyo hızlı giderken. Uyuz oluyorum.
Egzozunu delme, tek silindirden alacağın ses ancak kafa patlatır..

vanalı yaptırcam zaten egzozu vana kapalıyken egzoz orji ses olcak açınca dylan egzozu gibi gazdan elini çeknce patlıcak

O zaman bloktan dumduz bi boru ucunada yalandan sadexe gorsel amacli bi tup koyarsin acik hava filtresi takip karburatordende benzin hava ayari yaparken cok azda olsa motoru bogmicak kadar benzini fazla vercek gibi ayarlat motor isindiktan sonra her gazdan elini cektiginda cati catur patlar hadi kplay gelsin bide meraktan soruyorum yas kac acaba

Blok motorun icinde olmaz motor blogu zaten komple bi parcadir ki demek istedigimi anlamdiysan hiiic girme bosver

performans egsozutakılır bunun için piyasada birçok satılan marka var eğer temin edemessen bana uşal ben göndereyim sana

inceden bi hava ayarı ver patLatmkayı kessin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:40 ----------

bnde çiFt eqzos aGk 125 var motoruna salmak isteyen varMı ???

bence egzozun deliğinin etrafındaki o yere 4 tane oksijen kaynağıyla delik açtır o zaman sesi güzel çıkıyor.biz denedik.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar