MoNDİAL 110 FT CUP SAHİPLERİ BURAYAAA.....

cümleten selamın aleyküm millet motorlarımızın (yalnız 110 ft) teknik bilgi ve arızaları konusunda bilgilerimizi bir çatı altında toplamaya ne dersiniz ...buyrun sayfa bizimmmm

sevgili arkadaşlar ilk girişi ben yaptım konuyda açayım ben motorumdan memnunum yalnız tek şikayetim marş basmıyor (koldan)sizce nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

Son düzenleme:
marş basmıyorsa akü bitmiştir. aküyü şarj ettir. ayak marşını da kullanabilirsin.

dostum marş basıyo yalnız motor çalışmıyor ama ayaktan çok rahat çalışıyor
neden yapar böyle

walla ben memnunum.1ay kullandım 1000km yaptım.rodajada uymadım.800 km de ilk zincirini yağladım.maşallah canavar gıbı gıdıyo

maşallah arkadaşım motorun önemli bir arızası olmasın da yalnız benim böle bir şikayetim var yardımlarınızı yada düşüncelerinizi bekliyorum

valla bendede çalıstırdıktan sonra stop edıyodu,rolanti ayarlarını yaptırdım geçti. bakıma gittinmı? 800 km ?

armpower' Alıntı:
dostum marş basıyo yalnız motor çalışmıyor ama ayaktan çok rahat çalışıyor
neden yapar böyle

dostum jikleyi çek marşa bas ve hafif gaz ver. uzun süre çalışmadığında arada yapabilir. böyle durumlarda jikleyi kullan.

ben de 7000 km deyim bu arada.

elden marşa bastığımda gır gır yapıyor ama motor çalışmıyor jigleyi çeksemde çalışmıyor motor ısınsa bile elden motor harekete geçmiyor ilk aldığımda bir şey yoktu 100 km sonra oldu motoru hemde haftada 2-3b kez kullanıyorum

sevgili kardeşim bujini değiştir bir an evvel! veya aküye baktır.elektrik tesisatına baktır.

bu arada bende bir commuter-cup kullanıcısı olarak küçük bir ipucu vereyim.zamanla tecrübe ediniyoruz bunları biliyorsunuz.

zincir gevşiyorsa iyice sıktıktan sonra sounları 1 2 tane daha fazlalaştırın.gevşemesini engellersiniz.ben öyle yaptım kaç aydır sorun yok.bir ara fazla yağlamaktanda zincirim gevşemişti.
ama artık sprey silikonlu yağlardan kullanacağım.

ben 7000km deyim. hiç çalıştırma problemi yaşamadım. kışın bile soğuk havalarda jikleyle kolayca çalıştı. tek şikayetim plastik aksamının dayanıksız oluşu.

bn de bir mondial 110 ft kullanıcısı olarak memnun oldumu sölemek isterim :cherry: ama bi problem war plastik aksam çok ses çıkarıoo ama sürat problemim yohk 3. viteste 95-98 yapıo ama bi türlü 100 e getiremedim nası getirebilirim cvplarınızı beliorum...

Bende öğrenme amaçlı 110 ft aldım, bu motora göre performans çok iyi ama, görüntü biraz tırt...

Herkese saygılar :rendeer:

bende 110ft var motorla o kadar basıyom 100 ü gecmio yokus asagı felan yaptım buji degistirdim yok olmuyo.. arkadasta aynısı var ayar yok 120 yi deviriyor. :(( acaba karbiratordemi sorun var ?? cevap yzarsanız ii olurr.. spencor_07@hot... msn adresim 110 ft si olanlar eklesinn

bilader gercek geciyo ybr ile aynı gidiyoo
bindimde solüyoom.acabba karburatörden mii??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 AM ----------

memoris dişli büyütürsen gecer 16 veya 15 diş taktır 10 ytl ye

cümleten selamın aleyküm millet motorlarımızın (yalnız 110 ft) teknik bilgi ve arızaları konusunda bilgilerimizi bir çatı altında toplamaya ne dersiniz ...buyrun sayfa bizimmmm

sevgili arkadaşlar ilk girişi ben yaptım konuyda açayım ben motorumdan memnunum yalnız tek şikayetim marş basmıyor (koldan)sizce nedeni ne olabilir bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

valla bi arkadaşda böle sorunla karşılaşmıştı marş kömürümü dinamo kömürümü ne demişti o bitmiş galibaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar