mondial 100ukh mi? yamaha ybr mi?

merhabalar.... benim motor konusunda azda olsa deneyimim var sayılır. şimdi ise 2.el bir motor almayı düşünüyorum şuan rahatlıkla mondial 100ukh alabilirim ama biraz daha sabretsem ybr alabilirim sizce ne yapmalıyım hangisini önerirsinizz??? yardımcı olursanız çok sewinirim.... şimdiden teşekkürlerr.....

tmm ozman kardeş nerden almalıyım nereye güwenebilirim? fiyatı nekadar bunların 2. elinin?

Son düzenleme:
Arkadaşım ; Motor piyasasında www.sahibinden.com'u öneririm sana :)
İstediğin marka ve modeli bulabilirsin...

az yaksın parçası çok ucuz olsun vergisi olmasın ufak tefek sorunlarıda çıkarsa çıksın diyorsan 100 ukh
biraz fazla yaksın vergisi olsun parça fiyatları normal seviyede olsun japon olsun markası olsun diyorsanda ybr
ben 100 kh yi sevdiğim için kh diyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım sen ybr al ukh yi arkaya bağla yakın yerlerde ybr den indirip ukh ye binersin uzun yolda geri bağlayıp devam edersin:queen::queen::queen::queen:

100 kh güzeldir diğer çinli cuplara göre eğer sakin kullanırsan yakıtı 100 kmde 1,4 litreye kadar düşürebilirsin
tam bir şehir içi motorudur

Arkadaş,
Sorduğun soruya acık espri de olsa bir cevap vermek istiyorum:)
Şimdi YBR herkesin bildiği gibi sadece 3 harften oluşuyor, japoncayı da araştırdım hiçbir manası yok. UKH motorumuzda 3 harften Oluşuyor:) Yani kısaca Yok Aralarında Bir fark:cat: YBR ve Yamaha dediğinde Mançuryada bile bir gülümseme oluşur insanların dudaklarında ki ben buna şahidim:p Amaaa, UKH diye çığırdığında bizim melmeket Türkiye de millet gülmekten kırılır:silent: Sanırım bu biraz olsun UKH yi öne çıkarıyor:cat:
YBR az yakan, arıza çıkarmayan, kullanıcılarının adeta fanatiği olduğu bir motosiklettir, ancak UKH ye baktığımızda, hakında ayrıntılı bir yoruma rastlayamayız bu da yoruma bile ihtiyaç duymayan bir motor olduğunu çağrıştırmakta:cat:
YBR yi herkes bilir ama UKH yi Bilen Bilir:cat: yani bir muamma, bir dilemma dır:p Olsun, biz Motorcuysak Aslolan Macera değilmidir:cat:
Biri Çinlidir, diğeri Çin de yapılmıştır:silent::silent:
YBR genelde Kurye Motorudur, yivvrençtir. Amaa UKH' ye pinene bile rastlayamazsın, aristokrattır:cat::cat: Trafikte az ve ayrıcalıklı olmak isteyenlerin tercihidir:p Kurye Kardeşler asla UKH ye PİNEMEZLER
UKH gider, YBR geri de döner:)
YBR herkesin bildiği neredeyse antika olmuş bir motordur, UKH ise şimdiden de-mode' dir:p

Arkadaş, şaka-maka YBR alabilecek duruma gelmek için epeyce bir süre beklemen gerekiyor ise:silent::silent::silent: Bekle o zaman, acele etme:cat::cat:

tmm kardeş 1 ay daha beklerim ne yapar eder ybr alırım inşallah güzel bir ybr düşer bana:)

sen 100 kh ile başla biraz kullan hem ufaktan vitesliyede alışmış olursun ondan sonra ybrye geçersin veya cbf 150 alırsın :)

almışken iyi olsun diyorum yani beni epey idare etsin birde hıza,görünüme ve kaliteye önem veren birisiyim ybr alırsam baştan yaratacam motoru fazla abartmicam ama çevremde çok görüyorum önü düşürmüş arka yüksek jantlara kırmızı şerit çamurluğu kesip ekzozu açtırmayı düşünüyorum süper oluyor:cat:

sen 100 kh ile başla biraz kullan hem ufaktan vitesliyede alışmış olursun ondan sonra ybrye geçersin veya cbf 150 alırsın :)

Celilim YBR' em:mrgreen:
Şey gibi olmuş: ''arkadaş Önce scooter ile başla, sonra fitesli 150 lik bişiy ile devam et, daha sonra 600 lük SS senindir'' :p:p:mrgreen:

Bu tezine benim de ekleyeceklerim var: 50 lik Mopet ile dağ taş gezilir, piknikten, geziden, muhabbetten gına gelinir ve 100 cc bir scooter' a geçilir. 3-5 sene 100 lük ile, şehiriçi, hallaç pamuğu gibi atılır hatta gerekirse pizzacı kardeşler ile staj yapılır, az yakılır, çok kaçılır.:) Bundan sonraki aşama 125 lik bir scooter' dır. Çok uzun sürmez ama, bilemedin 3 yıl sonra 125 lik YBR ye geçilebilir. Ancaaaak, BMW veya Honda İleri Sürüş Teknikleri Eğitimi almak kaydı ile:p Bundan sonrası özet zati, birçok kardeşimizin yaptığı gibi 600 SS:mrgreen::p:cat:

ben direk 125 ybr ile başlayım ybr ile dewam edim:)şimdilik,güzel motor en baştan beri hoşuma gidiyordu zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar