Arkadaş,
Sorduğun soruya acık espri de olsa bir cevap vermek istiyorum

Şimdi YBR herkesin bildiği gibi sadece 3 harften oluşuyor, japoncayı da araştırdım hiçbir manası yok. UKH motorumuzda 3 harften Oluşuyor

Yani kısaca Yok Aralarında Bir fark:cat: YBR ve Yamaha dediğinde Mançuryada bile bir gülümseme oluşur insanların dudaklarında ki ben buna şahidim

Amaaa, UKH diye çığırdığında bizim melmeket Türkiye de millet gülmekten kırılır:silent: Sanırım bu biraz olsun UKH yi öne çıkarıyor:cat:
YBR az yakan, arıza çıkarmayan, kullanıcılarının adeta fanatiği olduğu bir motosiklettir, ancak UKH ye baktığımızda, hakında ayrıntılı bir yoruma rastlayamayız bu da yoruma bile ihtiyaç duymayan bir motor olduğunu çağrıştırmakta:cat:
YBR yi herkes bilir ama UKH yi Bilen Bilir:cat: yani bir muamma, bir dilemma dır

Olsun, biz Motorcuysak Aslolan Macera değilmidir:cat:
Biri Çinlidir, diğeri Çin de yapılmıştır:silent::silent:
YBR genelde Kurye Motorudur, yivvrençtir. Amaa UKH' ye pinene bile rastlayamazsın, aristokrattır:cat::cat: Trafikte az ve ayrıcalıklı olmak isteyenlerin tercihidir

Kurye Kardeşler asla UKH ye PİNEMEZLER
UKH gider, YBR geri de döner

YBR herkesin bildiği neredeyse antika olmuş bir motordur, UKH ise şimdiden de-mode' dir
Arkadaş, şaka-maka YBR alabilecek duruma gelmek için epeyce bir süre beklemen gerekiyor ise:silent::silent::silent: Bekle o zaman, acele etme:cat::cat: